fcb.portal.reset.password

Mascherano, durant un partit d'aquesta darrera temporada al Camp Nou / VÍCTOR SALGADO - FCB

Javier Mascherano és el guanyador del 6è Premi Barça Jugadors, organitzat per l’Agrupació Barça Jugadors per distingir el jugador del FC Barcelona amb més joc net. El jurat, format per diferents personalitats del món de l’esport, ha pres la decisió una vegada feta la deliberació sobre els sis jugadors que van rebre més suport durant la campanya de votació popular, a banda del mateix Mascherano: Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Leo Messi, Gerard Piqué i Ivan Rakitic.

L’ABJ ha destacat de l’argentí “la seva autenticitat i disciplina dins el terreny de joc”, per una banda, i, per l’altra “la seva actitud especialment fora del camp, dins els vestidor, i el seu treball pel bé comú, acceptant les decisions tècniques i oblidant l’ego personal”. Per aquest motiu, el jurat considera que Mascherano és “l’exemple més íntegre de joc net d’entre la plantilla blaugrana, tant per la seva relació amb els companys i els contraris com per la seva actitud personal”.

Menció especial per a Luis Suárez

Més enllà dels altres finalistes, dels quals el comunicat també destaca la personalitat dins i fora del camp, s’ha fet una menció especial a Luis Suárez, que, tot i no estar entre els finalistes, se li reconeix “una gran actitud i comportament al llarg de la temporada 2014/15”. Està previst que el jugador rebi el guardó, una escultura al·legòrica del joc net obra de l’artista Agustí Puig. Cal recordar que els guanyadors de les edicions anteriors van ser Bojan Krkic (2010), Andrés Iniesta (2011), Xavi Hernández (2012 i 2013) i Carles Puyol (2014).

El jurat del 6è Premi Barça Jugadors / AGRUPACIÓ BARÇA JUGADORS

Tornar a dalt