Ivan Rakitic serà baixa per al partit contra el Vila-real

Ivan Rakitic serà baixa per al partit contra el Vila-real

El croat té una petita ruptura al soli de la cama dreta que s’ha fet durant la primera part del partit contra el BATE Boríssov

Les proves realitzades pels Serveis Mèdics del FC Barcelona confirmen que Ivan Rakitic té una petita ruptura al soli de la cama dreta. El jugador serà baixa per a l’enfrontament amb el Vila-real, i l’evolució marcarà la seva disponibilitat per als partits posteriors.

El migcampista croat s’ha lesionat durant la primera part del partit de Lliga de Campions d’aquest dimecres al Camp Nou contra el BATE Boríssov. El ‘4’ blaugrana ha hagut de ser substituït per Munir en el minut 20 després de notar unes molèsties musculars.

Una lesió més a la Champions

El Barça no està tenint gens de sort aquesta temporada amb les lesions, en especial en els partits de la Lliga de Campions. En l’estrena a Roma va ser Rafinha qui va caure lesionat. El migcampista brasiler va patir un trencament del lligament encreuat i uns dies després va haver de ser operat. A la jornada 2, contra el Bayer Leverkusen, Iniesta va patir una lesió muscular al bíceps femoral de la cama dreta que l’ha tingut prop d’un mes de baixa. I ara fa dues setmanes, a Boríssov, va ser Sergi Roberto qui va haver de ser substituït per lesió. El reusenc es va fer un estirament al tendó de l’adductor de la cama esquerra, del qual ja s’ha recuperat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut