Iniesta, Messi i Suárez protagonitzen el podi de premis individuals del Mundial de Clubs

Iniesta, Messi i Suárez protagonitzen el podi de premis individuals del Mundial de Clubs

El migcampista manxec, el crac argentí i el davanter uruguaià han estat guardonats com a millors jugadors del torneig amb les Pilotes de Bronze, Plata i Or respectivament

El FC Barcelona segueix fent història i aquest diumenge ha assolit un nou rècord després de convertir-se en l’equip que més Mundials de Clubs té a les seves vitrines, amb un total de tres.  Per fer-ho l’equip ha hagut de superar el Guangzhou Evergrande (3-0) a les semifinals i a River Plate (0-3) a la final. En tots dos partits Luis Suárez ha estat el protagonista indiscutible després de marcar cinc gols – un hat-trick contra l’equip xinès i un doblet contra el conjunt argentí – dels sis que ha fet l’equip en aquesta competició.

L’efectivitat de l’uruguaià aquesta temporada està sent espectacular i és que a l’espera de l’últim partit de l’any 2015 contra el Betis, el ‘9’ blaugrana suma 24 gols en 24 partits i en el seu primer Mundial de Clubs que ha disputat, ja s’ha convertit en el màxim golejador de la competició empatat amb Messi i César Delgado. A més, també va ser capaç d’igualar a Pelé després de fer tres gols en un mateix partit del Mundial de Clubs. Sense cap mena de dubte, totes aquestes xifres l’han portat a ser premiat com el millor jugador del torneig amb la Pilota d’Or.

Messi, no falla a les finals

El ‘10’ blaugrana ha realitzat tot un autèntic recital de joc a la final contra River Plate. I és que l’argentí tot i haver de superar un còlic nefrític, ha estat a un gran nivell sobre la gespa del Yokohama Stadium. Un estadi en què Messi ha marcat tres vegades – la final del Mundial contra el Santos el 2011 on en va fer dos i enguany -. De fet, l’argentí ha tornat a marcar en una final i és la 23a vegada que ho fa de les 27 que ha disputat amb el Barça entre totes les competicions. El seu gol i el seu repertori de jugades incansables han estat guardonades amb la Pilota de Plata de la competició.

La màgia d’Iniesta, premiada amb bronze

El migcampista manxec es troba en un excel·lent moment de forma i durant aquest Mundialet ha estat l’epicentre de gairebé totes les jugades del Barça. Cada acció ha tingut la seva presència al mig del camp i amb el seu habitual desequilibri ha generat la superioritat suficient per facilitar les accions de perill als jugadors d’atac. Un nivell que l’ha convertit en el tercer millor jugador del torneig premiat amb la Pilota de Bronze.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut