fcb.portal.reset.password

Iniesta, contra el Chelsea / MIGUEL RUIZ-FCB

Després de l’empat a dos amb el Chelsea que tancava la gira americana del Barça, el capità Andrés Iniesta feia una valoració favorable de l’estada culer als Estats Units. “Hi ha coses positives i d’altres que s'haurien de millorar, com en tots els inicis de temporada. Seguim intentant preparar-nos de la millor manera mitjançant entrenaments i partits i, més enllà dels resultats, crec que hem de ser positius”. I continuava: “Una vegada a casa, seguir preparant el que ve, que és important”.

Això sí, el ‘8’ blaugrana reconeixia un sever entrebanc en aquest últim compromís. Segons ell, “la pitjor notícia és la lesió de Douglas”. “És un moment complicat, perquè estava jugant i esperem que torni bé i aviat”, afirmava.

Procés accelerat

Amb tot, Iniesta considerava que l’evolució era l’adequada en aquesta fase de curs. “Portem 20 dies d’entrenaments; tot ha de ser accelerat perquè arriba la competició i ho estem fent”, indicava. I és que la Supercopa d’Europa és d’aquí a dues setmanes. “Tot serveix per preparar, però quan estàs a la competició vols arribar-hi en les millors condicions i recuperant companys”, concloïa.


Iniesta: "Hem de ser positius" / "Tenemos que... by fcbarcelona
Tornar a dalt