fcb.portal.reset.password

'Packs' d'entrades per al Camp Nou

El Club posa a la venda tot un seguit de paquets d’entrades per als partits de futbol que es disputin a l’Estadi fins al 20 de gener, quan finalitza la primera volta. Aquesta temporada estaran disponibles tres tipus de ‘packs’, que permeten descomptes que poden arribar al 55% respecte del preu individual de les entrades, comprar-les de manera anticipada i flexibilitat per decidir els partits que es vulguin en el moment que es desitgi.

La compra s’haurà de fer al lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat, i està disponible per a socis i públic en general.

Pack 3 Gold

Els interessats podran comprar dues entrades i gaudir d’un tercer partit de franc. Aquest paquet permet comprar una entrada per a tres partits a escollir entre tots els partits que es juguin fins al 20 de gener, en què queden inclosos els de Lliga, de la fase de grups de la Lliga de Campions i de Copa del Rei.

Els socis sense abonament a l’Estadi poden adquirir aquest paquet a partir de 105 euros. Per al públic en general, el preu del 'Pack 3 Gold' serà a partir de 133 euros.

Pack 3 Silver

Aquest paquet també permet comprar dues entrades i gaudir d’una tercera entrada de franc per a tres partits diferents. Els partits que s’hi inclouen són els de Lliga contra el Llevant, el Las Palmas, l’Eibar, la Reial Societat, el Deportivo i el Granada, i els setzens i vuitens de final de la Copa del Rei.

Els socis no abonats poden comprar aquest ‘pack’ partir a partir de 75 euros. Per a la resta de públic aquest paquet es podrà adquirir a partir de 94 euros.

Pack 7

Aquest paquet inclou una entrada per a set partits entre tots els que es juguin al Camp Nou fins al 20 de gener, amb un descompte que pot arribar a ser fins del 55% per als socis. El ‘pack’ inclou els partits que es juguin fins aquesta data de Lliga, que és quan finalitza la primera volta, de fase de grups de la Lliga de Campions i de Copa del Rei.

Els socis no abonats poden comprar aquest paquet des de 199 euros, i la resta de públic ho pot fer des de 244 euros.

[[BOTOVERMELL::'PACKS' ENTRADES++Compra aquí::http://taquilla.fcbarcelona.cat/abcatala/paquets_s1.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Condicions per als paquets d’entrades:

- Cap paquet d’entrades inclou el partit FC Barcelona – Reial Madrid.
- L’aforament sempre està subjecte a la disponibilitat del partit en qüestió en el moment de la recollida de l’entrada.
- El paquet només permet una entrada per partit.
- Un soci només podrà comprar el mateix paquet una única vegada, però podrà comprar diferents tipus de paquet.
- La compra per a soci és només vàlida per als socis sèniors.
- La recollida de les entrades, en el cas dels socis, és personal i intransferible. Es demanarà identificació mitjançant el carnet de soci o el DNI. Si el soci no pot venir a recollir les entrades, la persona que ho faci haurà de portar el DNI original del soci (no fotocòpia).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();