fcb.portal.reset.password

Guillermo Amor, durant l'entrevista amb el programa 'HORA B' / VÍCTOR SALGADO - FCB

Guillermo Amor ho té clar. No hi ha ningú millor per guanyar aquesta Lliga que aquest Barça. Tot i el sotrac de resultats de fa un mes i del final ajustat que viu la competició, el que va ser jugador del Barça del Dream Team no té cap dubte que el títol acabarà sent de color blaugrana: "Si el Barça està en la situació que està és perquè és el millor equip. Estic segur que guanyarà la Lliga".

Aquestes declaracions les ha fet al programa 'Hora B', de Barça TV, on ha aprofitat per recordar el seu pas pel FC Barcelona i, especialment, per commemorar els 25 anys de la primera Lliga de Johan Cruyff, la de la temporada 1990/91. "Tinc molt d'afecte per aquella Lliga, perquè va ser la primera, la necessària, i la que vam guanyar amb més claredat. El record que tinc és molt bo perquè la vam merèixer", ha recordat.

Aquella va ser una temporada complicada per la lesió de Koeman, la sanció de Hristo Stòixkov o la malaltia i la posterior operació de Cruyff, però en la qual la unió del vestidor va fer possible que s'arribés al final amb èxit: "La clau era que ens divertíem i que ens portàvem molt bé", ha assegurat un Guillermo Amor satisfet pel seu pas pel club blaugrana: "És la meva vida i pel que vaig venir a Barcelona. Es va complir el meu somni, que és el màxim per a algú que s'identifica i estima el Club. Ha estat una gran part de la meva vida".

A més, l'exblaugrana ha tingut un record per a Johan Cruyff: "Ha marxat, però és d'aquelles persones que no se marxaran mai, de les que sempre tindrem en ment. Ens ha marcat a tots".


Guillermo Amor a l’Hora B by fcbarcelona
Tornar a dalt