Granada CF – FC Barcelona: Amb tot a lluitar per la Lliga

Granada CF – FC Barcelona: Amb tot a lluitar per la Lliga

Els blaugranes, que han viatjat amb la plantilla al complet, depenen d’ells mateixos per ser campions; en cas de victòria, la 24a Lliga culer volarà a Barcelona

Ara sí. Ha arribat l’hora de la veritat. Després de 37 jornades de competició domèstica, tot es decidirà en l’última jornada. I el Barça ho té tot de cara per revalidar títol. Aquest dissabte (17 hores, C+ Partidazo), a Granada, els blaugranes necessiten guanyar per sumar la 24a Lliga de la seva història. En cas de no aconseguir el triomf, però, també els serviria que el Reial Madrid, l’altre candidat, no aconseguís els tres punts a Riazor contra el Deportivo de la Corunya. Tot i aquesta escletxa, Luis Enrique i els seus són conscients que depenen d’ells mateixos i no miren més enllà.

L’estadi Nuevo Los Cármenes serà jutge d’una Lliga que el Barça ha dominat durant la major part del curs. El sotrac de resultats que va viure l’equip durant el mes d’abril, però, va ajustar les primeres posicions i fins a l’última jornada no es decidirà el campió. En cas de victòria, el Barça aconseguiria revalidar un títol que ja va aconseguir la temporada passada en l’estrena de Luis Enrique a la banqueta culer.

Per a aquest duel decisiu, Luis Enrique s’ha endut tota la plantilla a Granada, inclosos els jugadors lesionats –Claudio Bravo i Sandro Ramírez. Amb els 24 futbolistes de la plantilla, el tècnic ha volgut mantenir la pinya del vestidor en un moment clau del curs. Una estona abans del matx, l’asturià haurà de descartar quatre jugadors, a més dels lesionats.

El Granada, per la seva banda, arriba al partit amb la permanència matemàtica a la butxaca després del triomf en l’anterior jornada, al Ramón Sánchez Pizjuán, contra el Sevilla (1-4). Al conjunt andalús hi ha tres jugadors amb passat blaugrana. A més de Rochina, un dels capitans de l’equip, Isaac Cuenca i David Lombán han estat protagonistes aquesta temporada, i han parlat durant la prèvia sobre l’enfrontament amb el seu exequip.

Tots els ingredients estan servits per a un final feliç de color blaugrana. 90 minuts separen el Barça d’un nou títol de Lliga, que donaria pas a l’últim partit de la temporada amb un altre títol en joc. I és que vuit dies després del partit a Granada arribarà la final de la Copa del Rei, a Madrid, contra el Sevilla. Abans, però, l’equip se centra a guanyar la seva 24a Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut