‘Gràcies Johan’, el missatge del mosaic del FC Barcelona – Reial Madrid

‘Gràcies Johan’, el missatge del mosaic del FC Barcelona – Reial Madrid

El Camp Nou homenatjarà Cruyff amb el missatge d’agraïment i una samarreta blaugrana amb el ‘14’

Un mosaic format per 90.000 cartolines, que ocuparà tot l’Estadi, amb el lema ‘Gràcies Johan’, serà l’homenatge que el Camp Nou oferirà a Johan Cruyff, coincidint amb el partit de Lliga entre el FC Barcelona i el Reial Madrid de dissabte. Després de quatre dies en què el Camp Nou ha acollit més de 60.000 aficionats en l’espai Memorial, l’Estadi també recordarà, en dia de partit, la petjada que l’exjugador i extècnic va deixar al Club. El missatge d’agraïment estarà acompanyat d’una samarreta blaugrana amb el ‘14’, a més dels colors de la bandera del Barça i la senyera.

El mateix lema de ‘Gràcies Johan’ figurarà al pit de les samarretes dels jugadors del FC Barcelona, substituint excepcionalment l’escut de campions del món. Cadascun dels jugadors del Barça i del Reial Madrid sortiran al terreny de joc acompanyats d’uns nens que també lluiran samarretes amb el mateix lema a la part davantera, i els noms de les Fundacions Cruyff i del FC Barcelona, a la part posterior.

Cal recordar també que el partit de Lliga davant el R. Madrid serà presenciat des de la Llotja Josep Suñol del Camp Nou pels presidents Agustí Montal, Raimon Carrasco, Josep Lluís Núñez, Joan Gaspart, Enric Reyna, Joan Laporta, Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu.

Aquestes accions aniran acompanyades d’un minut de silenci i d’un vídeo en record a Johan Cruyff, que es projectarà als videomarcadors de l’Estadi abans del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut