FC Barcelona – València: Clam a la Lliga!

FC Barcelona – València: Clam a la Lliga!

(20.30 hores, Canal + Partidazo) El Barça es vol aixecar de la desfeta a la Champions amb una victòria important davant el València que li permeti recuperar les bones sensacions per revalidar el títol de Lliga

Si un equip és capaç de revertir una mala situació no és cap altre que el Barça. Si bé és cert que els últims resultats no han estat beneficiosos per als interessos blaugrana, el conjunt se sent més fort que mai per retrobar-se amb el seu bon futbol. Tot i l’eliminació europea, encara resten dos objectius que il·lusionen, i molt, com són repetir per segona temporada consecutiva la Lliga i la Copa, un fet que no succeeix des de l’any 1953. Dues competicions en què depenen d’ells mateixos per guanyar-les. A la competició domèstica són líders, i a la Copa del Rei el Sevilla espera a la final.

El València, doncs, serà el primer escull que hauran de batre els homes de Luis Enrique per restar una jornada al calendari i apropar-se al títol. El tècnic asturià va revelar que ha vist l’equip recuperat i amb ganes d’assolir el doblet, i va recordar que el grup mai ha pensat que seria un passeig. Luis Enrique espera que l’afició ompli el Camp Nou per fer costat a un equip que fa història any rere any. Per a aquest partit el preparador blaugrana no podrà comptar amb el sancionat Arda Turan –acumulació de targetes-, ni tampoc amb els lesionats Rafinha, Sandro, Vermaelen i Mathieu ni el descartat Masip.

Enfrontament vital

Amb el record molt present de la golejada per 7-0 a les semifinals de la Copa del Rei viatja el conjunt xe a Barcelona. Els valencians han canviat per tercera vegada d’entrenador aquesta temporada després de destituir Gay Neville. Amb l’equip situat a la zona perillosa de la classificació, aquest cop qui s’asseurà a la banqueta és Paco Ayestarán. Amb l’arribada del nou tècnic l’equip ha sumat tres punts de sis possibles i ha recuperat l’esperit competitiu. Serà el quart duel entre blaugranes i valencians aquesta temporada. Ayestarán no comptarà amb els lesionats Piatti, Bakkali i Txeryshev. Tampoc podrà disposar de Feghouli, sancionat, ni de Vezo i Jaume, per decisió tècnica. Amb qui sí que podrà comptar és amb Cancelo i Gayà, que ja s’han recuperat.

El partit arriba en un moment clau de la temporada i tots dos volen aconseguir els seus objectius. Els grans equips es fan forts en els mals moments i ningú té cap dubte que el Barça serà capaç de refer-se i tornar al camí de la victòria. Tant se val des d’on es vingui, però des del sud fins al nord tothom ha d’estar d’acord que el Camp Nou ha de ser un clam. Un clam a la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut