València CF - FC Barcelona: Sense confiances a Mestalla

València CF - FC Barcelona: Sense confiances a Mestalla

(20.30 hores, Canal+ Partidazo) El Barça evitarà relaxacions per allargar el bon moment de l’equip en la visita a València, on es trobarà un equip fort a casa i, alhora, sacsejat pel canvi a la banqueta

El Barça està en el moment més dolç de la temporada. És el líder de la Lliga, està classificat per jugar els vuitens de la Lliga de Campions i, en el darrer compromís, va golejar el Villanovense per superar el primer obstacle de la Copa del Rei (6-1). Aquest bon moment de forma, confirmat amb rotunditat gràcies als 26 gols a favor obtinguts en les sis últimes cites, intentarà allargar-se aquest dissabte a Mestalla (20.30 hores, C+ Partidazo). El Barça s’enfrontarà a un València amb necessitat de puntuar, novè a la taula i amb la banqueta sacsejada.

La recent destitució de Nuno i la contractació de Gary Neville com a nou entrenador valencianista provoca que Luis Enrique tingui dubtes sobre quin València es trobarà com a rival. A la banqueta local dirigirà l’enfrontament el delegat Salvador González Voro, exercint com a tècnic interí. Tot aquest moviment pot fer encara més perillós un València que, segons paraules de Luis Enrique, és un dels equips de la Lliga amb més qualitat.

L’entrenador blaugrana ha citat per estar a Mestalla una llista de 18 futbolistes a la qual no han entrat Sergi Roberto ni Mathieu, ja que no estan recuperats de les seves últimes lesions. El València també està afectat pels problemes físics i acumula una desena de baixes: els lesionats Negredo, Orbán, André Gomes, Feghouli, Barragán, Alves, Rodrigo, Mustafi i els sancionats Cancelo i Javi Fuego.

Després perdre a Sevilla a la Lliga (0-1) i de guanyar a Barakaldo a l’anada de la Copa (1-3), l’equip xe comptarà aquest dissabte amb el suport d’una afició que només ha vist perdre un dels últims 23 enfrontaments jugats al feu valencianista. De fet, l’última derrota del València a la Lliga com a local va ser fa poc més d’un any, davant un Barça que va endur-se els tres punts gràcies a una última rematada de Sergio Busquets dins l’àrea. A més, el València és l’equip local menys golejat aquesta Lliga (només dues dianes en sis partits).

Mirant la classificació

El Barça afronta la catorzena jornada de competició regular ocupant la primera plaça, amb quatre punts més que l’Atlètic de Madrid i sis sobre el Reial Madrid. Es dóna la circumstància que aquest dissabte els dos màxims perseguidors ja hauran acabat les cites contra Granada i Getafe, respectivament, abans d’iniciar-se el partit a Mestalla. Segons quins siguin els resultats, els homes de Luis Enrique tindran una bona oportunitat per ampliar l’escletxa a la taula.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut