FC Barcelona – València CF: I ara, tota una semifinal en joc

FC Barcelona – València CF: I ara, tota una semifinal en joc

(21.00 hores, C+Partidazo) Els de Luis Enrique reben un conjunt xe que presentarà dificultats en el penúltim pas per intentar arribar a la final de la Copa

El Barça ha anat superant els reptes de la Copa del Rei amb èxit i ara, sense que el calendari doni treva, entra en escena tota una semifinal contra el València, que no posarà les coses gens fàcils. Després de desfer-se del Villanovense, de l’Espanyol i de l’Athletic Club, el vigent campió ha de veure’s les cares davant una plantilla en hores baixes a la Lliga però amb molta qualitat. El partit d’aquest dimecres al Camp Nou (21.00 hores, C+Partidazo) és el penúltim pas abans de la gran final i, tal com va explicar Luis Enrique en la roda de premsa prèvia, “la cita és més que atractiva”.

La presència del club blaugrana a una semifinal del torneig del KO no és una novetat –s’ha aconseguit la classificació en nou de les deu últimes participacions, comptant sempre amb homes com Iniesta i Messi–, però l’objectiu de l’equip és revalidar el títol obtingut l’any passat i, per això, és important acabar l’enfrontament d’aquesta dimecres amb una victòria local i sense encaixar gols en contra. Tal com va demostrar-se a la primera volta de la Lliga (1-1), superar el València a Mestalla és un repte d’elevada dificultat.

Un rival reforçat

En la setena semifinal copera entre Barça i València, Luis Enrique té la infermeria buida –excepte Rafinha- i en la convocatòria, ha hagut de descartar a Bravo, Douglas, Dani Alves, Mascherano i Sandro. Gary Neville, que s’asseurà per primera vegada a la banqueta del Camp Nou com a entrenador del València, es presentarà amb un equip reforçat gràcies a dues incorporacions d'última hora en el marcat d’hivern: el migcampista Cheryshev (Reial Madrid) i el lateral esquerre Siqueira (Atlètic de Madrid). Entre els 21 valencianistes que han viatjat aquest matí fins a Barcelona, no hi figuren homes de pes a l’equip com els lesionats Enzo Pérez, Paco Alcácer i Javi Fuego. Neville, que haurà de descartar tres futbolistes, també ha donat descans al central Abdennour.

L’entrenador anglès va arribar a València per substituir a Nuno, però fins al moment, els resultats a la Lliga no han acompanyat. L’equip valencià no ha guanyat en les últimes onze jornades de competició regular (set empats) i ara ocupa la dotzena posició. A la Copa, la història ha estat ben diferent i s’ha superat el Barakaldo, el Granada i el Las Palmas.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut