FC Barcelona – Sporting de Gijón: Duel vital per a la Lliga amb romanticisme

FC Barcelona – Sporting de Gijón: Duel vital per a la Lliga amb romanticisme

(20.30 hores, Canal + Partidazo) L’Sporting de Gijón de l’exblaugrana ‘Pitu’ Abelardo visita el Camp Nou en un partit que els barcelonistes necessiten guanyar per mantenir el lideratge i que estarà marcat pels retrobaments en plena Diada de Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi coincideix amb un partit transcendent i especial per al FC Barcelona a la Lliga davant l’Sporting de Gijón. Un duel en el qual els blaugranes volen referendar la golejada endossada al Dépor dimecres (0-8) i seguir en la bona dinàmica de resultats. Resten quatre jornades de Lliga, i el Barça és conscient que si guanya els quatre partits en serà el campió, facin el que facin els rivals. Per aquest motiu, la plantilla no vol sentir a parlar del que fan els seus perseguidors. I és que no es volen distreure en cap moment. La victòria és l’únic camí que han de seguir per assolir la sisena Lliga en vuit anys i continuar amb una hegemonia espectacular.

El partit d’aquest dissabte serà un duel romàntic en tots els sentits. I és que al matx no li falta cap ingredient. Serà una nit de retrobaments. Luis Enrique i Abelardo van créixer junts a l’Sporting, i més endavant també al Barça. Aquest vespre es tornaran a trobar al Camp Nou, on també es farà entrega de l’escut d’or i brillants del Club a Enrique Castro Quini, en reconeixement a la seva trajectòria com a jugador i a la seva fidelitat al Club. I tot això amb una Lliga en joc i en plena Diada de Sant Jordi. Luis Enrique va dir en roda de premsa que “l’equip està en disposició de guanyar els partits que queden”, i considera que el grup “està en una bona línia”. En la convocatòria de 18 futbolistes torna Piqué, sancionat a Riazor.

L’Sporting, per la seva banda, arriba a l’Estadi necessitat de punts, ja que se situa en la divuitena posició a un punt de la salvació. Abelardo ha reconegut que sentirà “pessigolles quan arribi al Camp Nou”, on va passar “vuit anys meravellosos”. Tot i això, l’asturià vol aconseguir un triomf que els apropi una mica més a mantenir la categoria. Per a aquest duel Abelardo no podrà comptar per lesió amb Bernardo, Jony, Meré, Ndi i Alberto García. De qui sí que disposarà és d’Álex Menéndez i Canella, que ja s’han recuperat. D’aquesta manera, amb tots aquests ingredients i amb un Camp Nou vestit de Sant Jordi, es viurà un duel vital.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut