FC Barcelona – Reial Societat: Que no s’aturi l’espectacle

FC Barcelona – Reial Societat: Que no s’aturi l’espectacle

(16 hores, Canal+ Liga) Els blaugranes volen allargar el bon moment de forma per mantenir el marge de punts al capdavant de la classificació

Després de nou partits seguits sense conèixer la derrota, el moment dolç que viu el primer equip del FC Barcelona afronta una altra prova. La Reial Societat visita aquest dissabte el Camp Nou per disputar el partit corresponent a la jornada 13 de Lliga. Amb el Barça líder destacat després de la golejada al Santiago Bernabéu, els donostiarres seran un repte per als de Luis Enrique. Eusebio Sacristán s’estrena com a tècnic rival del Barça després de començar amb bon peu la seva etapa a Sant Sebastià. La Reial es trobarà un Barça llançat que ha marcat 18 gols en els últims cinc partits i que només n’ha rebut un.

La visita de la Reial Societat arriba en plena ratxa del Barça, que va certificar la seva presència als vuitens de final de la Lliga de Campions fa quatre dies amb una altra exhibició ofensiva. Els bascos, per la seva banda, van estrenar relleu a la banqueta superant el Sevilla a Anoeta (2-0).

Per a aquest duel hi haurà novetats a l’equip de Luis Enrique. El tècnic blaugrana recupera Javier Mascherano, després que l’argentí s’hagi recuperat de la contusió a la cuixa que va patir en el Clàssic contra el Reial Madrid. Per contra, perd Sergi Roberto, amb una contusió al turmell que es va fer durant el partit de Lliga de Campions contra la Roma. A la llista de convocats de 18 jugadors que s’ha conegut aquest matí també torna Sandro, absent a l’últim partit.

A la Reial Societat, Eusebio afronta el seu primer desplaçament com a tècnic txuri urdin després del triomf a Anoeta davant del Sevilla. Els bascos arriben a Barcelona amb les baixes confirmades de Markel Bergara per lesió, d’Illarramendi per sanció, i d’Ansotegi, Chory Castro, Zaldua i Oiartzun per decisió tècnica. El tècnic de la Reial va elogiar el joc del Barça: “Està a un nivell altíssim en aquests moments". Tot i així, veu el seu equip capacitat per plantar cara al conjunt de Luis Enrique. “Hem de ser valents i ambiciosos, seguir evolucionant per fer-nos forts com a equip”, va explicar a la roda de premsa prèvia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut