FC Barcelona – Reial Betis: Busquen el colofó a un any per recordar

(20.30 hores, Canal+ Partidazo) Els blaugranes volen tancar el 2015 al capdavant de la classificació, i al davant tindrà un Betis amb bons números a domicili

Després d’un 2015 que passarà a la història gràcies als cinc títols, el Barça afronta aquest dimecres l’últim partit de l’any. El Camp Nou viurà el comiat rebent el Betis, un dels conjunts de la Lliga amb millor rendiment a domicili, amb quatre victòries. El conjunt de Luis Enrique, després de guanyar el Mundial de Clubs al Japó, buscarà tres punts que el mantinguin al capdavant de la classificació abans de començar el nou any. Actualment els culers són líders, empatats a 35 punts amb l’Atlètic de Madrid però amb un partit menys disputat.

El conjunt andalús serà l’últim rival dels blaugranes el 2015, i arribarà al Camp Nou amb arguments per complicar la vida al Barça. En roda de premsa, Luis Enrique va destacar els extrems verd-i-blancs –Joaquín i Ceballos- i els seus home-gol, Rubén Castro i Jorge Molina. Després de dos empats consecutius a la Lliga –contra el València i el Deportivo-, el Barça busca retrobar-se amb la victòria al Camp Nou.

Per a aquest duel, el tècnic blaugrana només tindrà les baixes per lesió de Rafinha i Douglas. Sergio, que va tornar del Japó amb un estirament al recte intern de la cuixa esquerra, està totalment recuperat i forma part de la llista de 18 convocats que ha donat Luis Enrique aquest matí. Una llista de la qual han quedat fora Sandro i Masip per decisió tècnica.

El Betis, per la seva banda, ha viatjat a Barcelona amb la majoria de jugadors disponibles. Només Amro Tarek, per lesió, és baixa. Pepe Mel ha deixat fora de la convocatòria jugadors com Jorge Molina, Vadillo, Rennella i l’exblaugrana Xavi Torres. El tècnic del conjunt andalús, en roda de premsa, va definir el Barça com “el millor equip del món”, però va afegir: “Si anem amb intensitat i actitud, tindrem possibilitats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut