FC Barcelona – RCD Espanyol: Que el millor regal de Reis sigui la victòria

FC Barcelona – RCD Espanyol: Que el millor regal de Reis sigui la victòria

(20.30 hores, Canal+ Partidazo) Un resultat favorable és el que volen aconseguir els homes de Luis Enrique per a la seva afició, en el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa contra l’Espanyol

El FC Barcelona no s’atura en aquest inici de 2016. I, en un dia tant màgic com el 6 de gener, els homes de Luis Enrique es volen disfressar de Reis Mags d’Orient per regalar a la seva afició un excel·lent regal: un resultat favorable en el partit d’anada de la Copa, contra l’RCD Espanyol, que es jugarà aquest vespre al Camp Nou (20.30 hores, Canal+ Partidazo)

Després del primer dels tres derbis catalans que s’han de jugar en només onze dies, els blaugranes es tornaran a veure les cares quatre dies després de l’empat a zero al RCDE Stadium. Un partit de Lliga en què la mala fortuna va evitar la victòria blaugrana. Aquest cop, però, els dos conjunts canvien de competició. No obstant això, Luis Enrique ja ha assegurat que el Barça es prendrà l’enfrontament d’aquest vespre “com si no existís cap partit de tornada”.

Una manera d’afrontar una eliminatòria que es preveu difícil, més amb la tornada a Cornellà. Per això, els blaugranes, que saben que l’Espanyol de Constantin Galca emprarà la mateixa intensitat i ganes que ja va demostrar en el derbi de dissabte, esperen que el factor Camp Nou sigui clau. L’entrenador asturià, que confia plenament en la seva afició, ha assegurat, a més, que els seus futbolistes estan “motivats i mentalitzats” per deixar enrere l’empat a zero i aconseguir un bon resultat.

Debutants blaugranes

Qui ja ha rebut el primer regal de Reis són Arda Turan i Aleix Vidal. Un cop inscrits oficialment com a integrats de la primera plantilla del FC Barcelona, els dos futbolistes, que van arribar a l’entitat blaugrana durant l’estiu, tindran l’oportunitat de debutar amb la samarreta del Barça. Luis Enrique els va incloure en la seva primera convocatòria i, minuts més tard, va confirmar en roda de premsa que tots dos tindran minuts.

D’aquesta manera, els seguidors blaugrana tindran un altre al·licient, que és veure jugar, per primer cop, el turc i el català. Però amb qui no podrà comptar el Barça, a banda de Rafinha, és amb el reusenc Sergi Roberto, que pateix una contusió a la cuixa dreta. Així doncs, i descartats per decisió tècnica Bravo, Douglas, Sandro i Adriano, la llista de convocats està formada per Ter Stegen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Dani Alves, Arda Turan, A.Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Aleix Vidal, Vermaelen i Mathieu.

L’Espanyol vol repetir resultat

Qui també té clar com ha de jugar el seu equip és el tècnic de l’Espanyol, Constantin Galca. El tècnic romanès ha insistit que es mantindrà fidel al seu estil de joc i que intentarà tornar a plantejar un partit intens. Malgrat tot, ha reconegut que espera “generar una mica més de joc ofensiu i tenir més la pilota”. Més encara tenint en compte que espera un Barça “més ficat en el partit, amb ganes de marcar i guanyar en un camp en què, evidentment, s’adapta millor”. “Serà un derbi encara més difícil. Ens enfrontem al millor equip del món i els seus jugadors tindran l'orgull de guanyar aquest partit”, ha reconegut.

Respecte el darrer derbi, les novetats blanc-i-blaves són Ciani i Mamadou, mentre que Rober Correa serà baixa. Així doncs, l’entrenador perico s’emporta cap a Barcelona a Bardi, Rubén Duarte, Víctor Álvarez, Enzo Roco, Gerard Moreno, Salva Sevilla, Burgui, Abraham, Diop, Pau López, Ciani, Javi López, Hernán Pérez, Jordán, Caicedo, Álvaro, Raillo, Marco Asensio i Mamadou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut