FC Barcelona – Llevant UD: El líder torna a casa

FC Barcelona – Llevant UD: El líder torna a casa

20.30 hores, C+ Partidazo: Els culers reben el Llevant 22 dies després de l’últim partit al Camp Nou

El FC Barcelona torna a casa. Després de 22 dies sense futbol -des del Barça-Màlaga del 29 d’agost- el Camp Nou tornarà a vibrar aquest diumenge a la nit (20.30 hores, C+ Partidazo) amb el líder de la competició. Rep el Llevant, un equip que s’ha endut un 7-0 i un 5-0 en les seves dues últimes visites al Camp Nou.

Més enllà d’aquests dos precedents, s’espera un partit de picar pedra. Com va assegurar Luis Enrique en roda de premsa, “sempre és difícil atacar contra un equip que defensa amb tants homes”, cosa que de ben segur farà un Llevant que mirarà de sorprendre al contracop.

El partit arriba marcat per les absències. Al Barça faltaran els lesionats Bravo, Vermaelen, Douglas, Rafinha, lesionat de gravetat a Roma, així com el sancionat Piqué. En canvi, Luis Enrique recupera Dani Alves, qui torna després d’un mes absent. Gumbau, del Barça B, completa la llista. També el Llevant es presenta sense tots els seus efectius. No hi seran David Navarro ni Simao Mate, mentre que Lucas Alcaraz recupera Iván López.

Cal recordar que el Llevant encara no ha guanyat cap partit de Lliga: suma dos empats i una derrota. Sota pals hi serà l’exblaugrana Rubén Martínez, que va debutar amb Frank Rijkaard amb el primer equip del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut