FC Barcelona – Granada CF: Cap fred per seguir a dalt

(16 hores, Canal+ Liga) Enmig de l’eliminatòria de Copa, els blaugranes volen tornar a guanyar a la Lliga per mantenir-se en la lluita pel liderat

El FC Barcelona afronta el primer partit de Lliga de l’any, en que rebrà el Granada al Camp Nou a les 16 hores. Després de dos partits seguits contra l’Espanyol -un de Lliga i un de Copa del Rei-, els blaugranes necessiten sumar els tres punts per mantenir-se vius en la lluita pel liderat. Amb un partit menys, corresponent a la jornada afectada per la disputa del Mundial de Clubs, els de Luis Enrique tenen l’Atlètic de Madrid dos punts per sobre, i superar el Granada suposaria continuar depenent d’ells mateixos.

El partit arriba enmig de l’eliminatòria de vuitens de final de Copa del Rei contra l’Espanyol. Una eliminatòria ben encarada després del 4-1 del partit d’anada disputat dimecres passat. Tot i així, el Barça centrarà ara la seva atenció en el duel contra el Granada. Luis Enrique, en roda de premsa, va advertir de les dificultats que pot oferir el conjunt andalús. “És un equip en línia ascendent i que necessita els punts”, comentava el tècnic.

Amb l'enfrontament d'aquest dissabte, tres dels quatre propers partits de Lliga comencen a les 16 hores, un horari al qual el Barça ja s’ha habituat aquesta temporada. Per a aquest duel Luis Enrique manté l'única baixa per lesió de Rafinha. El tècnic blaugrana, com ja va avançar en roda de premsa, recupera Sergi Roberto, que ha rebut l’alta mèdica aquest mateix dissabte. L’asturià ha fet una convocatòria de 18 jugadors en la qual destaquen Arda Turan i Aleix Vidal, que es podrien estrenar a la Lliga després de debutar en partit de Copa. Masip, Douglas, Mascherano, Bartra i Munir han estat descartats per decisió tècnica.

El Granada, per la seva banda, arriba a Barcelona amb absències destacades a l’expedició. A la convocatòria facilitada pel seu tècnic, José Ramón Sandoval, no hi són jugadors com els defenses Babin i Foulquier i el català Piti. En roda de premsa, el preparador andalús es va mostrar prudent amb les opcions del seu equip de guanyar al Camp Nou, però va animar els seus jugadors a “ser valents”. “Hem demostrat que contra tots els equips de dalt hem competit bé”, va destacar Sandoval.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut