FC Barcelona – Getafe CF: Ningú regala res

FC Barcelona – Getafe CF: Ningú regala res

(16.00 hores, C+Liga) El Barça, amb els títols com a objectius encara llunyans, rep al Camp Nou un conjunt molt necessitat de punts

Ho afirma el mateix Luis Enrique: “El que s’acosta té molt bona pinta però ningú regala res”. El primer equip del Barça és conscient que, per arribar als objectius i conquerir els títols, cal anar pas a pas. A la Lliga queden deu jornades i no hi ha oportunitat per relaxar-se. La prova més propera és la d’aquest dissabte (16.00 hores, C+Liga) contra el Getafe. Les dinàmiques entre els barcelonistes i els madrilenys són totalment oposades -36 partits sense perdre dels de Luis Enrique i 8 jornades sense guanyar dels de Fran Escribá-, però això afegeix perillositat al duel.

Després d’una setmana poc habitual, sense partit intersetmanal, Luis Enrique ha pogut dosificar la càrrega física de la plantilla amb dos dies de festa i també ha tingut temps per preparar un duel en què no podrà comptar amb el sancionat Mascherano. Tampoc és a la convocatòria Sandro, baixa d'última hora per una lesió que el mantindrà fora dels terrenys de joc entre sis i set setmanes. A més de la baixa de Rafinha, Luis Enrique ha deixat fora de la llista Sergio Busquets, Masip, Adriano i Douglas -els dos últims ja amb l'alta mèdica-, i ha inclòs Sergi Samper, del filial.

El Getafe, que mai ha guanyat al Camp Nou en les tretze visites realitzades, es presentarà al feu blaugrana amb la necessitat de puntuar per seguir fora de les places de descens. Ara només està un punt per sobre de la zona vermella. El punt d’inflexió aconseguit en l’última jornada, després d’empatar a casa contra el Sevilla (1-1), ha donat moral a un conjunt que té nombroses baixes. Aquest dissabte no jugaran homes importants com els sancionats Cala, Álvaro Vázquez i Pablo Sarabia. Aquest últim és el màxim golejador de l’equip amb cinc dianes i, per tant, la referència a l’atac serà Stefan Scepovic. Roberto Lago, Vigaray i Damián són les baixes per lesió.

Fran Escribá, que no ha guanyat cap dels sis partits contra el Barça, ha hagut de convocar jugadors del planter i, en la roda de premsa prèvia al desplaçament a Barcelona, ha assegurat que “la davantera del Barça és extraordinària i està sostinguda molt bé pel darrere”. “Som conscients que el normal seria una derrota, però no preveiem sortir pensant que no ens golegin”, ha afegit. Aquesta tarda de dissabte, doncs, es podrà mesurar al terreny de joc la necessitat dels madrilenys i la mentalitat guanyadora d’un Barça molt conscient que ningú regala res.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut