FC Barcelona – Deportivo de la Corunya: Un últim esforç abans d’anar al Japó

FC Barcelona – Deportivo de la Corunya: Un últim esforç abans d’anar al Japó

(16 hores, Canal+ Liga) Els blaugranes se centren a guanyar al Camp Nou per mantenir l’avantatge al liderat de la Lliga abans de disputar el Mundial de Clubs

Abans d’una de les cites més esperades de la temporada, el Mundial de Clubs, el Barça té un compromís de Lliga d’allò més exigent. I és que aquest dissabte a les 16 hores visita el Camp Nou el Deportivo de la Corunya, un dels equips revelació de la Lliga. Els blaugranes reben el sisè classificat amb la necessitat de sumar els tres punts tot just abans d’agafar l’avió que els porti al Japó per mirar d’aixecar el cinquè títol de l’any.

Luis Enrique ja va advertir a la roda de premsa prèvia de la necessitat de tenir la màxima atenció en el partit contra el Deportivo i oblidar per unes hores el Mundialet. I és que el Barça necessita els tres punts per mantenir l’avantatge al capdavant de la classificació abans de marxar al Japó. Després de 13 partits seguits sense perdre –amb deu victòries– els culers volen seguir amb la bona dinàmica per afrontar l’assalt a un altre títol, i la millor manera de fer-ho serà oferir una bona actuació contra un dels millors Dépor dels últims anys.

Per a aquest duel Luis Enrique té bones i males notícies. Per una banda recupera els lesionats Sergi Roberto i Jérémy Mathieu, ja amb l’alta, però, per contra, perd Neymar, amb una petita lesió fibril·lar a l’adductor de la cama esquerra. La baixa del brasiler se suma a les de Rafinha i Douglas. Masip, per la seva banda, queda fora de la convocatòria per decisió tècnica. D’aquesta manera, els 18 jugadors convocats són: Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Alves, Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Sandro, Sergi Roberto, Adriano, Vermaelen i Mathieu.

El Deportivo ha viatjat a Barcelona amb tots els jugadors disponibles de la plantilla i amb l’absència del sancionat Mosquera. Abans de viatjar, el tècnic gallec, Víctor Sánchez del Amo, va comparèixer en roda de premsa i va assegurar que l’única manera de sumar al Camp Nou és “fer-ho tot molt bé” i fer que “el Barça abaixi el seu nivell d’efectivitat”. A més, va agrair les bones paraules de Luis Enrique cap al seu equip a la sala de premsa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut