FC Barcelona – CF Villanovense: Amb els cinc sentits a la Copa

FC Barcelona – CF Villanovense: Amb els cinc sentits a la Copa

(20 hores, TVE) El 0-0 de l’anada en terres extremenyes obliga el conjunt de Luis Enrique a estar plenament concentrat per accedir als vuitens de final

No volen sorpreses. El FC Barcelona afronta el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei aquest dimecres (20 hores, TVE) després d’un 0-0 a l’anada que deixa la classificació oberta. Al Camp Nou, el Barça està obligat a mantenir el nivell d’atenció de les últimes setmanes, en què l’equip ha mostrat un rendiment excel·lent, per accedir a la següent ronda de la Copa. Davant tindrà el Villanovense, per al qual la visita al Camp Nou suposa una cita històrica. El conjunt extremeny suma cinc derrotes consecutives al grup 4 de la Segona Divisió B i ocupa ara mateix llocs de descens.

Tot i la superioritat clara dels blaugranes, Luis Enrique va advertir en roda de premsa sobre la necessitat de prendre’s el duel contra el Villanovense seriosament. I és que el tècnic asturià vol evitar qualsevol sorpresa. “No seria la primera vegada que un Segona B elimina un equip de Primera”, va recordar. En aquest sentit, Luis Enrique va assegurar que presentaria un 11 inicial “de garanties”. Cal recordar, a més, que la normativa no permet alinear més de quatre jugadors que no siguin del primer equip al mateix temps.

Per a aquest duel, el tècnic blaugrana ha presentat una convocatòria de 16 jugadors en què destaca l’absència d’alguns jugadors amb acumulació de minuts a les cames. Així, Luis Enrique dóna descans a Piqué, Rakitic, Sergio, Messi i Jordi Alba. En el seu lloc completen la llista tres jugadors del Barça B, com són Samper, Gumbau i Aitor. A més, el tècnic té les baixes per lesió de Douglas, Rafinha, Sergi Roberto –amb una contusió al turmell- i Ter Stegen, que té unes molèsties al genoll esquerre. D’aquesta manera, la llista de convocats la formen:  Bravo, Masip, Dani Alves, Iniesta, Suárez, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Munir, Sandro, Adriano, Vermaelen, Mathieu, Samper (26), Gumbau (28) i Aitor (33).

El Villanovense, per la seva banda, es va entrenar aquest dimarts a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i va aprofitar les instal·lacions blaugrana per fer la roda de premsa prèvia. El tècnic del conjunt extremeny, Julio Cobos, reconeix la dificultat del partit, però assegura que afronten el duel amb moltíssima il·lusió: “L’eliminatòria està oberta pel 0-0 de l’anada i abans de jugar es poden donar tots els resultats”. “Sabem que és difícil però lluitarem per complicar-li les coses”. I va afegir: “Per què no podem seguir somiant?”. Així doncs, el Barça haurà de tenir els cinc sentits posats per accedir als vuitens de final de la Copa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut