FC Barcelona – Bayer 04 Leverkusen: La clau del grup

FC Barcelona – Bayer 04 Leverkusen: La clau del grup

20.45 h, TV3 i Antena 3: El conjunt blaugrana no pot fallar en el debut a casa a la Lliga de Campions

L’empat a Roma combinat amb la victòria del Bayer Leverkusen davant del BATE Borissov al primer partit ha recalcat la importància de la segona jornada de la fase de grups a la Lliga de Campions per als blaugranes. Reben els alemanys, en un duel clau per a la consecució de la primera posició de la lligueta. Òbviament, una derrota complicaria la classificació per a la següent ronda a qualsevol, sobretot als de casa.

El primer sense Messi

La transcendental cita ve marcada per la no presència de Leo Messi. El millor futbolista del planeta es va lesionar per a les properes set o vuit setmanes en el triomf del dissabte davant del Las Palmas (2-1). El repte immediat de l’equip és superar l’absència d’una peça bàsica. Guanyaria en confiança. Les altres baixes per al cos tècnic són Bravo, Vermaelen, Adriano i Rafinha. En canvi, Luis Enrique recupera Jordi Alba, amb l’alta.

Llop amb pell de xai

El rival del debut al Camp Nou en Champions League és un Bayer Leverkusen més complicat del que pot semblar. Poderós físicament, té futbolistes amb talent que li permeten proposar un joc alegre i atrevit. A més, els alemanys es volen treure l’espina de l’última visita al camp del Barça, on van caure per 7-1 a la tornada dels vuitens de la Champions 2011/12.

A la Bundesliga, el Bayer és cinquè a nou punts de l’intractable Bayern de Munic. El tècnic Roger Schmidt té avui les baixes d'Aránguiz, Jedvaj i Töprak.

[[BOTOVERMELL::Barça - Bayern Leverkusen++Entrades aquí::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbchampions/ca_ES/entradas/evento/4109/session/233614/step1r2::HOR::NF::TRACKING::boto-noticia-ca::fuch-2-lev::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut