FC Barcelona – Atlètic de Madrid: Que sigui una gran nit de Champions

FC Barcelona – Atlètic de Madrid: Que sigui una gran nit de Champions

(20.45 hores, TV3) El Camp Nou tornarà a vestir-se de gala per començar amb bon peu els quarts de final de la Lliga de Campions contra un rival conegut però de màxima exigència

La ratxa de 39 partits sense perdre ja és història. Ara toca començar de nou el camí de la victòria -sense obviar els mèrits aconseguits- i avançar en el repte de la Lliga de Campions. Amb la mateixa confiança existent abans del Clàssic del passat dissabte, l’equip de Luis Enrique afronta aquest dimarts (20.45 hores, TV3 i Antena 3) l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Després de superar l’Arsenal toca buscar l’accés a les semifinals i, per tant, l’objectiu és començar amb bon peu l’eliminatòria contra un rival complicat –i també conegut– com és l’Atlètic de Madrid.  L’escenari serà un Camp Nou que tornarà a omplir-se per donar suport al vigent campió de la màxima competició europea. Un equip que aspira al segon triplet consecutiu però que prefereix anar pas a pas.

Luis Enrique, a la banqueta del Barça, no ha perdut cap dels sis enfrontaments contra l’Atlètic de Simeone. Això no evita que el tècnic asturià tingui elogis davant un equip “molt complet”. Alhora, el preparador blaugrana assegura que “tinc molta fe en els jugadors” per aconseguir el millor resultat possible. La tornada al Vicente Calderón (13 d’abril) serà de màxima exigència.

A la cita europea no podran participar els lesionats Mathieu, Sandro, Adriano i Aleix Vidal. Aquest últim va patir una lesió en el darrer entrenament de dilluns. Luis Enrique, a més, ha deixat fora Masip i Douglas de la llista definitiva de convocats. L’Atlètic de Madrid també es va exercitar el dia previ, en el seu cas sobre la gespa del Camp Nou.

Simeone ja disposa d’una peça clau com és el recuperat Diego Godín. Ambdós han assegurat, en roda de premsa, que esperen la millor versió del Barça. El central uruguaià és el puntal d’una defensa que espera la tornada del també central Giménez. Oblak, amb 15 gols, és el porter menys golejat de la Lliga mentre que homes com Saúl, Koke, Fernando Torres i Griezmann aporten joc i gols. Tot i jugar amb la segona equipació, la plantilla de Luis Enrique jugarà al Camp Nou amb el desig de rebre el suport dels 90.000 aficionats i d'oferir una gran nit de Champions. És el primer pas per retrobar el camí de la victòria i acostar-se a una nova semifinal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut