FC Barcelona – Arsenal: Segell definitiu als quarts (3-1)

FC Barcelona – Arsenal: Segell definitiu als quarts (3-1)

Els blaugranes tornen a guanyar els de Wenger, amb gols del trident blaugrana, i es classifiquen per a la següent ronda de la Lliga de Campions

Per novena vegada consecutiva, el FC Barcelona ja és als quarts de final de la Lliga de Campions. I ho ha fet després de vèncer l’Arsenal, també al Camp Nou (3-1), gràcies als gols de Neymar (18’), Suárez (64’) i Messi (88’). Un resultat més que suficient, després del 0-2 de l’anada, que permetrà al Barça seguir molt viu en l’objectiu de revalidar la Lliga de Campions.

Contra els de Wenger, ni el gol d’Elneny en el primer tram de la segona part del partit de tornada (1-1, 50’) ni els intents dels anglesos per intentar capgirar el marcador han fet tremolar els de Luis Enrique, perquè ràpidament s’han encarregat d’encarrilar definitivament l’eliminatòria. Concretament en un contracop conduït per Suárez i finalitzat per Neymar, que ha fet pujar el primer gol a l’electrònic (18’). Suárez, ja a la segona meitat, ha desfet l’empat que havia establert Elneny, mentre que Messi ha tancat el resultat amb un gol marca de la casa (88’).

Els gols, del trident

Un resultat d’alta efectivitat blaugrana, perquè el fred i la pluja s’han encarregat de diluir un partit que podria haver estat més obert, entre dos equips que volen la pilota com a única filosofia de joc. De fet, només Neymar (30’), una de les potes del trident blaugrana, que ha tornat a marcar al complet, ha pogut marcar durant la primera meitat, tot i un sublim control de Messi i un posterior xut des de l’interior de l’àrea (17’), un cop de cap de Mathieu (35’) i un parell de jugades ofensives d’Alexis i Özil.

El pas per vestidors ha reactivat una mica l’Arsenal, que ha trobat l’empat amb un bon gol d’Elnany des de la frontal (50’). També ha fet créixer el Barça i Luis Suárez ha acabat d’apagar qualsevol signe d’esperança dels anglesos, després d’inventar-se una voleia en una centrada d’Alves per fer el 2-1 (64’). Això sí, els de Wenger no s’han rendit i Ter Stegen, amb una doble intervenció (80’), ha hagut de volar per salvar una falta directa d’Alexis, mentre que ha posat el peu en una rematada a boca de canó de Giroud. Quan el partit ja agonitzava, la tercera pota del trident ha aparegut per regalar Als 76.000 espectadors un altre gol obra dels millors. L’argentí ha fet una diana marca de casa i, després d’encarar i fer un parell de retalls, ha superat Ospina (88’) per enviar el Barça al sorteig dels quarts de final d'aquest divendres amb un resultat global de 5-1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut