FC Barcelona – Arsenal FC: En volem més

FC Barcelona – Arsenal FC: En volem més

(20.45 hores, beIN Sports) Els blaugranes han de fer bo l’avantatge del 0-2 de l’anada per certificar la seva presència als quarts de final de la Lliga de Campions

Ni l’espectacular ratxa de 37 partits imbatut ni el 0-2 del partit d’anada distreuen el Barça de la seva idea de guanyar l’Arsenal aquest dimecres (20.45 hores, beIN Sports). El gran avantatge aconseguit a l’Arsenal Stadium, això sí, omple de confiança els de Luis Enrique per sentenciar el passi als quarts de final de la Lliga de Campions. El doblet de Leo Messi a Londres va deixar coll avall l’eliminatòria, i el Camp Nou haurà de confirmar el pas definitiu.

Si hi ha una característica que defineix el Barça de Luis Enrique, aquesta és l’ambició. El tècnic culer va deixar clar en roda de premsa que res no distraurà l’equip de la seva idea de tornar a guanyar l’Arsenal. Una victòria que, en cas d’arribar, suposaria el 38è partit seguit sense perdre, i que faria que l’equip arribés amb la moral pels núvols a dos partits clau a la Lliga, contra el Vila-real (quart classificat) i el Reial Madrid (tercer).

Després del resultat favorable de l’anada, el Barça afronta la tornada amb la baixa sensible de Gerard Piqué –per acumulació de targetes- a l’eix de la defensa. Amb l’absència del central català, Luis Enrique l’haurà de suplir per frenar el potencial ofensiu de l’Arsenal. En aquest sentit, el tècnic va mostrar la “plena confiança” en la resta de centrals en la roda de premsa prèvia al matx. La de Piqué se suma a les baixes per lesió de Rafinha i Sandro. La resta de jugadors estan disponibles, i Luis Enrique ha deixat fora de la llista per decisió tècnica Masip, Douglas i Adriano.

L’Arsenal, per la seva part, arriba al Camp Nou amb l’objectiu de “fer possible l’impossible”. Són paraules d’Arsène Wenger, el tècnic gunner, després de l’últim partit dels anglesos. L’Arsenal arriba a aquest duel després de ser eliminat a l’FA Cup i amb unes opcions molt remotes de guanyar la Premier League –és tercer a 11 punts del líder. Això, sumat al resultat que es va produir a Londres, posen les coses molt difícils als gunners. Tot i les adversitats, no descarten donar la sorpresa. I l’únic que ho podrà evitar serà el Barça, amb l’ajuda d’un Camp Nou que tornarà a vestir-se de Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut