Ernesto Valverde, obligat a fer canvis en el seu onze

Ernesto Valverde, obligat a fer canvis en el seu onze

El tècnic de l’Athletic Club no podrà comptar aquest diumenge amb dues peces clau per les baixes d’Aduriz i de Raúl García El Txingurri, com a entrenador del conjunt basc, s’ha enfrontat dotze vegades al Barça i en cap d’aquestes ha repetit l’alineació

Ernesto Valverde tindrà un contratemps per configurar l’onze inicial que jugarà contra el FC Barcelona al Camp Nou diumenge, 17 de gener (20.30 hores). El seu jugador insígnia i màxim golejador (11 dianes), Aritz Aduriz, està sancionat per acumulació de targetes. A més, en l’últim partit de Lliga contra el Sevilla, que van perdre per 2 a 0, Raúl García va caure lesionat al genoll esquerre. Per tant, aquestes dues baixes obligaran el tècnic nascut a Extremadura a buscar alternatives en el seu habitual onze inicial.

El sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei ha decidit que Athletic Club i Barça es tornin a veure les cares dues vegades més aquest mes de gener. Llavors, Valverde sí que podrà comptar amb Aduriz.

El Txingurri mai repeteix onze contra el Barça

Així doncs, per culpa de les baixes d’Aduriz i de Raúl García, Valverde no podrà repetir la seva última alineació a la Lliga i a la Copa del Rei. Curiosament, el tècnic no ha repetit onze inicial en les dotze vegades que ha jugat contra el Barça com a entrenador del conjunt basc. Al llarg del 2015, el Barça i l’Athletic es van veure les cares fins a cinc vegades (dues en Lliga BBVA, dues en la Supercopa d’Espanya i una en la final de la Copa del Rei) i tres d’aquestes cites van jugar-se en menys de dues setmanes per la coincidència entre Supercopa i l’inici de la Lliga. En aquests tres partits consecutius també va decidir donar descans a alguns jugadors i rotar peces.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut