Empat en el debut de Sergi Roberto amb la selecció espanyola

El migcampista reusenc ha estat titular en l’amistós de ‘La Roja’ contra Romania (0-0), en un partit en què els blaugrana Alba, Piqué i Bartra també han sortit a l’onze inicial

Sergi Roberto ja pot tatxar de la seva llista de reptes de la temporada debutar en un partit de seleccions absolutes. I és que el migcampista, que en aquesta aturada de les competicions domèstiques per compromisos internacionals havia estat convocat per primera vegada amb la selecció espanyola, ha debutat en l’amistós que el combinat de Vicente Del Bosque ha jugat contra Romania, a Cluj.

El reusenc no s’ha pogut estrenar amb un triomf i ha jugat els 60 primers minuts d’un partit de preparació per a l’Eurocopa de França 2016, que també han disputat els altres tres integrants blaugrana de ‘La Roja’ en aquesta convocatòria: Gerard Piqué, Jordi Alba i Marc Bartra. Com Roberto, tots tres han estat titulars, però l’únic que ha estat substituït al descans ha estat Piqué, que dijous passat ja va participar en l’empat contra Itàlia (1-1). El central, però, tot i disputar 51 minuts, ha tingut el primer gol de la selecció espanyola després del descans (47’) i ha salvat, uns segons després, el primer de Romania.

Amb aquest empat a Cluj, els blaugrana posen punt i final a la concentració d'aquests dies. Els futbolistes ara tornaran a les ordres de Luis Enrique per preparar el Clàssic del proper dissabte entre el Barça i el Reial Madrid.