fcb.portal.reset.password

Pedro Rodríguez ha rebut el suport de tots els seus excompanys de vestidor / MIGUEL RUIZ - FCB

Pedro Rodríguez s'ha acomiadat aquest migdia del FC Barcelona, en una roda de premsa en què ha estat acompanyat per familiars i companys de vestidor, així com del cos tècnic i membres de la Junta Directiva. El canari, que marxa al Chelsea després de més d'una dècada al Club, ha volgut agrair a tothom les mostres de suport rebudes i les experiències viscudes defensant la samarreta del Barça. La roda de premsa, que s'ha celebrat a la Ciutat Esportiva, ha estat formada per dues parts: un discurs del jugador i l'habitual torn de preguntes.

A continuació, pots tornar a escoltar el discurs íntegre que ha pronunciat el davanter canari en el seu comiat:

Després d'aquestes emotives paraules, ha estat el torn de les preguntes dels periodistes assistents a l'acte. Aquestes han estat les declaracions més destacades del ja exdavanter blaugrana:


L'adéu amb els companys

Ha estat una jornada de comiats per a Pedro Rodríguez, que ha assegurat que trobarà a faltar els seus companys de vestidor, tant a dins com a fora dels terrenys de joc. Tots els futbolistes de la primera plantilla han volgut participar en l'acte per tal d'acomiadar-se del canari, abans del seu retorn a Londres. Aquestes han estat les mostres de suport que ha rebut Pedro per part dels jugadors, cos tècnic i membres del club blaugrana:

Tornar a dalt