fcb.portal.reset.password

Barça i Athletic Club van jugar l'última final de Copa / ARXIU FCB

Aquest dimarts a les 19 hores ha finalitzat el termini perquè els socis poguessin omplir el formulari per sol·licitar una entrada per a l’anada de la Supercopa d’Espanya entre l’Athletic Club i el FC Barcelona, que se celebrarà el divendres 14 d’agost a San Mamés a partir de les 22 hores. Durant aquests dos dies en què el procés ha estat obert els socis del Barça han demanat un total de 733 entrades agrupades en 298 peticions.

Com que s’han superat les 391 entrades que el FC Barcelona té disponibles per als seus socis, el dijous 6 d’agost a les 10.30 hores es procedirà al sorteig davant de notari per tal d’assignar-les.

Cobrament i comunicació, els dies 6 i 7

El cobrament i la comunicació es farà el 6 i el 7 d’agost, i la recollida d’entrades, els dies 10, 11 i 12 d’agost. Es cobrarà una reserva de 45 euros a les persones amb entrada, i quan es faci la recollida s’haurà de triar la zona de l’estadi i, si s’escau, abonar la diferència.

Cal recordar que el FC Barcelona disposa d’un total de 575 entrades a la venda. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es reparteixen entre els socis (391) i les penyes (98). La resta d’entrades (86) es destinen a compromisos del Club.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();