fcb.portal.reset.password

Neymar Jr, Dani Alves, Arda Turan i Claudio Bravo, jugant al nou FIFA16 / FCB

Els jugadors del primer equip del FC Barcelona van poder traslladar al món dels videojocs el seu futbol. Bravo, Dani Alves i Arda Turan es van enfrontar als seus companys Ter Stegen, Jordi Alba i Neymar Jr en una divertida partida al nou FIFA16. Els futbolistes blaugrana van participar, per tercera temporada seguida, en el Pro Player Tournament que organitza EA Sports, partner oficial del Club des del 2013. Els dos equips formats per tres jugadors cadascun van escollir el Barça per disputar el partit.

El trident format per Bravo, Dani Alves i Arda Turan va jugar amb la samarreta blaugrana, i l’equip format per Ter Stegen, Jordi Alba i Neymar Jr va escollir la segona indumentària. Durant tot el partit, i com és habitual en aquest tipus de jornades, les bromes entre els jugadors van ser-hi molt presents.

Després de la partida, el guanyador, per golejada (4-0) tot i acabar el partit amb un jugador menys, va ser l’equip format per Ter Stegen, Jordi Alba i Neymar Jr. Al final els tres jugadors van rebre el trofeu que els guardonava com a guanyadors del concurs i també el joc.

Tornar a dalt