Els gols de Jordi Alba i d’Andrés Iniesta donen el triomf a la selecció espanyola

Amb la victòria contra Eslovàquia (2-0), el combinat de Vicente del Bosque se situa líder del seu grup a tres jornades per acabar la fase de classificació

La selecció espanyola ha superat el seu partit més important en la fase de classificació gràcies a dos dianes amb un clar to blaugrana. Jordi Alba, amb una rematada de cap, ha aprofitat una bona assistència de Silva per obrir el marcador. Només s’havien disputat quatre minuts d’un duel contra Eslovàquia que ha quedat sentenciat amb la diana d’Iniesta. El capità del FC Barcelona ha estat el responsable d’executar el penal provocat per Diego Costa a la mitja hora de joc.

Els blaugrana Gerard Piqué i Sergio Busquets també han estat titulars i han jugat els 90 minuts del partit. Iniesta ha estat substituït per Koke a falta de sis minuts per acabar i Bartra ha estat suplent.

Amb aquest triomf, el combinat estatal se situa líder del grup C, empatat amb 18 amb Eslovàquia, que fins ara havia guanyat els sis partits disputats.