fcb.portal.reset.password

Andrés Iniesta, Luis Enrique, Robert Fernández, Josep Maria Bartomeu, Jordi Mestre i Javier Bordas brinden pel títol de Lliga / MIGUEL RUIZ - FCB

[[DES_1]] El FC Barcelona ja ha pogut celebrar la Lliga a casa. El primer equip del club blaugrana va aterrar a l’aeroport de Barcelona a les 22.15, una hora després que l’avió dels campions s’enlairés de Granada (van sortir a les 21.15 h). Els futbolistes del Barça, vestits amb la samarreta commemorativa de la 24a Lliga de la història del Club i molt contents per l’èxit assolit, van tenir el seu moment de celebració de la Lliga dins de l’avió que els ha portat cap a la Ciutat Comtal.

A més a més, el president del Club, Josep Maria Bartomeu; l’entrenador del primer equip, Luis Enrique Martínez; el capità Andrés Iniesta; el secretari tècnic Robert Fernández; el vicepresident de l'Àrea Esportiva, Jordi Mestre, i el directiu Javier Bordas van fer el tradicional brindis amb cava.


FC Barcelona’s League Title celebration 15/16... by fcbarcelona

Reserva la samarreta de Campions!

El Barça és campió de Lliga, i els jugadors ho han celebrat sobre la gespa de l’estadi Nuevo Los Cármenes amb una samarreta especialment dissenyada per a l’ocasió. Una samarreta que es posarà ben aviat a la venda a les FCBotiga i a través de nike.com/fcb. Abans, però, ja pots fer la teva reserva per no perdre l’oportunitat de tenir la samarreta de celebració de la Lliga 2015/16. Entra en aquest enllaç i reserva la teva!

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();