Els 18 convocats per anar a Las Palmas

Els 18 convocats per anar a Las Palmas

Sergi Roberto i Jordi Alba tornen a la llista després del partit a Gijón, mentre que en queden fora Masip, Douglas, Piqué i Adriano a banda del sancionat Sergio i el lesionat Rafinha

El FC Barcelona s’enfronta aquest dissabte al Las Palmas en el partit corresponent a la jornada número 25 de Lliga. Després d’assolir un avantatge de sis i set punts respecte a l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid a la Lliga guanyant a Gijón, els blaugranes volen mantenir-lo sumant els tres punts. A més, els culers volen seguir incrementant la ratxa d’imbatibilitat. Si no perden aquest cap de setmana, el Barça sumarà 32 partits consecutius sense conèixer la derrota. Luis Enrique, que no comptarà amb el sancionat Sergio ni el lesionat Rafinha, tampoc disposarà de Masip, Douglas, Piqué i Adriano. Així doncs, els 18 jugadors que es desplaçaran aquest divendres cap a Gran Canària seran els següents: Ter Stegen, Bravo, Rakitic, Alves, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Munir, Sandro, Jordi Alba, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Vermaelen i Mathieu.

Abans d’anunciar la convocatòria i d’iniciar el viatge el primer equip s’ha entrenat al Camp Tito Vilanova amb els jugadors disponibles per tancar els últims serrells de la preparació del duel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut