Els 18 convocats per afrontar el derbi

Els 18 convocats per afrontar el derbi

Jérémy Mathieu és la principal novetat d'una llista en el qual Luis Enrique no podrà comptar amb els lesionats Bravo, Sandro i Vermaelen. Tampoc disposarà, per decisió tècnica, de Douglas, Bartra i Adriano

Barça i Espanyol es veuen les cares aquest diumenge en un partit vital de cara al títol de Lliga (17 hores). El Camp Nou viurà el seu últim partit de la temporada i serà un duel transcendent contra un rival prou conegut, l’Espanyol. Luis Enrique no vol cap tipus de sorpresa i sap que depenen d’ells mateixos per tenir el campionat de Lliga més a prop. I és que els blaugranes podrien ser campions avui mateix si el Reial Madrid no guanyés contra el València i l’Atlètic de Madrid perdés davant del Llevant.

Però, independentment del que passi als altres marcadors, el Barça vol guanyar per dependre de si mateix en l’última jornada per ser campió. Per a aquest partit el tècnic asturià no podrà comptar amb els lesionats Claudio Bravo, Sandro i Vermaelen. Tampoc disposarà, per decisió tècnica, de Douglas, Bartra i Adriano. De qui sí que disposarà és de Jérémy Mathieu, que és la principal novetat a la llista després de recuperar-se de la lesió.

D’aquesta manera, els 18 jugadors convocats per al derbi són els següents: Ter Stegen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Alves, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Munir, Jordi Alba, Sergi Roberto, Aleix Vidal i Mathieu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut