Els 16 convocats per al partit contra el Villanovense

Els 16 convocats per al partit contra el Villanovense

Luis Enrique ha decidit convocar a 13 jugadors del primer equip i completen la llista els tres jugadors del Barça B, Samper, Gumbau i Aitor

L’entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique, ha fet pública la llista dels 16 jugadors convocats per afrontar el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei contra el Villanovense al Camp Nou (20 hores). El tècnic asturià ha decidit deixar fora de la convocatòria per decisió tècnica i donar descans a Piqué, Rakitic, Sergio, Messi i Jordi Alba, mentre que no podrà comptar amb els lesionats ja coneguts de Douglas, Rafinha, Sergi Roberto – amb una contusió al turmell- i Ter Stegen – que pateix unes molèsties al genoll esquerre. En el seu lloc completen la llista de convocats tres jugadors del filial: Samper, Gumbau i Aitor.

Així doncs, la convocatòria per al partit de Copa és la següent: Bravo, Masip, Dani Alves, Iniesta, Suárez, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Munir, Sandro, Adriano, Vermaelen, Mathieu, Samper (26), Gumbau (28) i Aitor (33).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut