El Vila-real, un rival renovat i fort

El Vila-real, un rival renovat i fort

Els groguets són cinquens a la classificació i estan en un gran moment de forma tot i els canvis produïts aquest estiu a la seva plantilla

[[DES_1]] El Vila-real afronta el partit de diumenge contra el FC Barcelona amb optimisme després de realitzar un inici de temporada més que notable. Tot i la renovació de l’equip durant aquest mercat d’estiu, el cert és que Marcelino García Toral ha sabut trobar la fórmula per encaixar les noves peces, i actualment l’equip groguet és cinquè a la classificació a quatre punts del lideratge. El submarí groc ha resolt amb solvència els compromisos contra equips d’entitat com ara l’Atlètic de Madrid, el Sevilla i l’Athletic Club. A més, no només mostra el seu bon moment de forma a la Lliga espanyola, sinó també a Europa, on és segon de grup a l’Europa League empatat a punts amb el líder, el Rapid de Viena.

Davantera regenerada

Els de la Plana han tingut un estiu sacsejat pel que fa a moviments a la plantilla del primer equip, però els recanvis han sabut estar a l’alçada i actualment fan dels groguets un dels rivals més temibles de la competició. La renovació del grup s’ha produït gairebé en la seva totalitat a la davantera de l’equip. Roberto Soldado, Matías Nahuel, Cedric Bakambu, Leo Baptistao i Samu Castillejo han agafat el relleu de jugadors que van ser imprescindibles la temporada passada, com ara Gerard Moreno, Giovani Dos Santos, Uche, Denis Cheryshev i Luciano Vietto. Entre tots van marcar 30 gols. Per al partit de diumenge una de les principals amenaces serà el davanter Bakambu, màxim golejador de l’equip amb quatre dianes.

Pel que fa a la medul·lar de l’equip, Tomas Pina, juntament amb Bruno Soriano, l’exblaugrana Jonathan Dos Santos i la nova incorporació, Denis Suárez –jugador del qual el Barça té una opció de recompra a finals de temporada–, formen l’engranatge constructiu groguet. Tot i que el Vila-real fa 14 partits consecutius que no guanya el Barça, el cert és que és sempre un dels rivals més durs del campionat i els enfrontaments entre tos dos equips asseguren espectacle pel seu estil de joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut