fcb.portal.reset.password

 

El trasllat d’una ampolla de cava des del vestidor visitant del Nuevo Los Cármenes fins a la gespa. Els no convocats, els jugadors suplents i substituïts i tot l'staff tècnic esperant a la banda. Somriures i moltes cares de felicitat.

I, per fi, el xiulet final de l’àrbitre. El FC Barcelona havia guanyat la Lliga 2015/16 i tot l’equip celebrava amb eufòria el 24è títol de la història del Club, el segon de l’era Luis Enrique.

La pinya de grup sobre la gespa de l’estadi del Granada va donar el tret de sortida de les celebracions per haver assolit el campionat domèstic després de 38 jornades, que es van traslladar, primer de tot, al vestidor del FC Barcelona i, posteriorment, al bus llançadora de l’aeroport, a l’avió que portava els campions cap a la Ciutat Comtal i, per últim, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Abraçades, càntics, fotos i molta, molta satisfacció és el que es pot veure en aquest vídeo exclusiu, amb imatges captades pels mitjans del Club que no s’havien vist fins ara. I tot gravat en primera persona, molt a prop dels veritables protagonistes d'aquesta Lliga 2015/16.


BEHIND THE SCENES: FC Barcelona La Liga... by fcbarcelona
Tornar a dalt