El trident del FC Barcelona arriba als 100 gols

El trident del FC Barcelona arriba als 100 gols

Des que va arrencar la temporada, Luis Suárez ha marcat 42 gols, Messi n’ha fet 35 i Neymar Jr n’ha aportat 23

La victòria a Ipurua per 0-4 manté el Barça en una situació idíl·lica en totes les competicions i, a més, ha deixat una xifra màgica que continua fent créixer els rècords d’un equip en un estat de forma espectacular. I és que amb el doblet de Leo Messi i el gol final de Luis Suárez contra l’Eibar, el trident atacant del Barça ha arribat ja als 100 gols. Una dada que demostra la col·lectivitat d’un equip que ja suma 36 partits seguits sense conèixer la derrota.

La tripleta formada per Leo Messi, Luis Suárez i Neymar Jr ha arribat al centenar de gols aquesta temporada. Des que va arrencar el curs amb la disputa de les Supercopes, l’argentí, l’uruguaià i el brasiler no han parat de marcar. Excepte el ‘10’, que va estar dos mesos fora dels terrenys de joc per lesió. Una lesió de la qual va tornar com si res hagués passat, ja que ha seguit marcant fins a situar-se amb 21 gols a la Lliga. En total, el millor jugador del món ja ha marcat 35 gols entre les sis competicions.

Luis Suárez és fins ara el màxim golejador de tots tres. Amb el gol que ha marcat a Ipurua ja en suma 26 a la Lliga i 42 en el global de les competicions. Dades que li serveixen per lluitar per la Bota d’Or europea. Al seu costat, Neymar Jr, que no ha pogut jugar a Ipurua per sanció, està fent un gran any en l’aspecte golejador i assistent. El brasiler suma 23 gols i 10 assistències des que va arrencar la temporada.

L’equip té uns objectius col·lectius molt clars: guanyar títols. I entre aquests grans objectius treu el cap una xifra que vol superar: els 122 gols que va marcar el trident la temporada passada. Amb els 100 a la butxaca, i amb quasi tres mesos més de competició, tot sembla indicar que la xifra no es resistirà al trident del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut