El tercer hat-trick més ràpid de Messi

El crac blaugrana es va exhibir amb l’Argentina i va fer tres gols històrics, un dels quals de falta directa, en tan sols 19 minuts

Leo Messi va reaparèixer amb l’Argentina aquesta matinada a la Copa Amèrica. I ho va fer de manera gran, com acostuma a fer en les grans ocasions. La selecció albiceleste guanyava per la mínima (1-0) fins que va aparèixer en acció el crac argentí. En va tenir prou amb només sis minuts per marcar el seu primer gol, i després en va fer dos més en els 14 minuts posteriors. Aquestes dianes van servir per golejar Panamà per 5-0, i són el primer hat-trick de Messi amb l’Argentina en competició oficial. Els altres dos els havia fet en dos partits amistosos.

Amb aquest hat-trick Messi n’ha fet un total de 35 en la seva carrera, 34 dels quals han estat amb el FC Barcelona. Aquesta temporada és el quart que fa després dels tres marcats amb el Barça davant el Granada i el Rayo Vallecano a la Lliga i davant el València a les semifinals de la Copa del Rei. Ara bé, el hat-trick d’aquesta matinada és el tercer més ràpid que ha realitzat. I és que l’argentí el va aconseguir en tan sols 19 minuts. Els altres dos registres més fulminants van ser amb el Barça la temporada 2011/12 davant el Mallorca, quan va marcar tres gols al Camp Nou en 17 minuts, i contra el Rayo Vallecano el curs passat també a l’Estadi, on va marcar un hat-trick en tan sols 12 minuts.

Els 10 hat-tricks més ràpids de Messi

Dels 35 hat-tricks que ha fet l’argentí, 10 no han sobrepassat els 30 minuts. Una xifra espectacular només a l’altura del millor jugador del món. Els repassem a continuació:

L’idil·li de Messi amb les faltes

Al ‘10’ blaugrana gairebé no li queden registres per superar en el món del futbol. Aquesta matinada ha tornat a ensenyar al món sencer que també és un autèntic especialista xutant faltes després de clavar-la a l’escaire. De fet, aquesta temporada –ha estat el seu curs més realitzador en aquesta faceta– n’ha fet set amb el Barça, vuit amb la d’aquesta matinada amb l’Argentina, totes espectaculars i decisives, imparables per a qualsevol porter. I és que ningú pot aturar la teledirecció del peu esquerre de Leo Messi.

En total, l’astre argentí ha marcat 27 gols de falta en tota la seva carrera – 23 amb el Barça i 4 amb l’Argentina– per continuar demostrant qui és el líder del futbol mundial i el millor jugador de tots els temps.