fcb.portal.reset.password

Luis Suárez aplaudeix una jugada dels seus companys en un entrenament / MIGUEL RUIZ - FCB

El joc del FC Barcelona es reconeix fàcilment. Amb futbolistes de gran tècnica individual que s’associen constantment, les jugades ofensives després d’una gran jugada de toc i combinació són un signe d’identitat. Aquesta rapidesa en l’execució, però, no és 100% innata. Es practica i perfecciona en els entrenaments, en què tots els futbolistes participen en uns rondos en què la pilota agafa moltíssima velocitat.

Tota aquesta feina els ajuda a fer jugades com la que ocupa la primera posició d’aquest rànquing d’habilitats, després d’una jugada combinatòria i al primer toc entre Busquets, Rakitic i Vermaelen que acaba amb un gran gol de primeres del defensa belga. En aquesta mateixa línia, la medalla de plata és per a un gran rondo que els jugadors executen amb passades a velocitat endiablada, molt difícil de seguir sense una gran concentració.

Una gran xilena de Neymar, després d’uns tocs amb Messi, tanca el podi d’aquest Top 5 de les millors jugades d’un entrenament del primer equip del FC Barcelona. També hi ha lloc per a les aturades del porter. Precisament en el quart lloc de la classificació les representa una aturada de Claudio Bravo. En la cinquena posició, Munir, amb un toc suau, afina la punteria amb un bonic gol en una porteria petita. Mira i gaudeix de totes aquestes jugades i viu, de ben a prop, el que es pot veure en una sessió de treball del FC Barcelona.


Training Skills: The best moments from a first... por fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();