fcb.portal.reset.password

Arda Turan, passant les proves mèdiques / MIGUEL RUIZ-FCB

Ha estat un dilluns d’allò més especial per a Arda Turan. 72 hores després de ser presentat oficialment, el turc ha viscut el seu primer dia de feina com a jugador del FC Barcelona. Ha estat una jornada intensa, que ha arrencat ben d’hora amb les proves mèdiques i físiques a les quals han estat sotmesos aquest matí fins a 13 jugadors del primer equip.

Era el moment de tenir el primer contacte amb els que seran els seus nous companys. Especialment efusiva ha estat la salutació amb Luis Suárez i Andrés Iniesta, a qui el turc admira, tal com ha reconegut repetidament. Arda Turan també ha pogut conèixer tècnics i auxiliars, així com fer un primer cop d’ull al seu nou lloc de treball, les instal·lacions de la Ciutat Esportiva.

Estrena de la Ciutat Esportiva

Ja a la tarda, el migcampista s’ha entrenat per primera vegada a les ordres de Luis Enrique. Arda ha estat l’única novetat entre els setze jugadors disponibles per al cos tècnic respecte a la temporada passada. El seu primer rondo l’ha fet al costat d’homes com Luis Suárez o Iniesta i se l’ha vist còmode amb els companys i segur amb la pilota als peus. D’aquesta manera, Turan completava el seu primer entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Tornar a dalt