fcb.portal.reset.password

El Club allibera totes les localitats del Camp Nou per a les entitats col·laborades de la Diada del Soci Solidari / FCB

El partit entre el FC Barcelona i el Villanovense, corresponent a la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei, es disputarà el dimecres 2 de desembre, a les 20 hores. Per cinquè any consecutiu el Club ha designat aquesta eliminatòria de Copa com la Diada del Soci Solidari, una iniciativa que promou l’assistència a l’Estadi de diferents col·lectius (ONG, escoles, associacions, entitats i institucions d’acció social).

Enguany s’ha modificat el procediment amb l’objectiu d’afavorir al màxim la distribució d’entrades entre les entitats beneficiàries. És per això, i davant la baixa assistència d’abonats en aquesta ronda de la Copa, que el Club ha alliberat automàticament tot el Camp Nou per poder fer amb més antelació el repartiment de les entrades que es destinaran als col·lectius d’interès social.

Els socis abonats que vulguin utilitzar el seu seient tenen el seu dret garantit. Els abonats que vulguin assistir hauran de comunicar-ho al Club omplint un formulari disponible al lloc web (www.fcbarcelona.cat) fins al diumenge 8 de novembre. Un cop confirmada l’assistència s’activarà el codi QR de l’abonament i es podrà accedir amb normalitat a l’Estadi.

A més, el Club oferirà invitacions per al partit als socis abonats que no hagin omplert el formulari durant els terminis establerts o que decideixin assistir el mateix dia del partit, però no garanteix que ocupin els seus seients habituals.

Aquesta nova mesura busca que la Diada del Soci Solidari arribi al màxim nombre possible de persones i col·lectius. Un cop tancat el període de confirmació per part dels abonats, el Club estarà en disposició d’imprimir i distribuir les invitacions solidàries entre les entitats socials perquè puguin gaudir de l’oportunitat de veure un partit en directe al Camp Nou. A més, aquest any la Creu Roja també hi col·laborarà com a entitat beneficiària de la campanya ‘Tant se val d’on venim’ de la Fundació FC Barcelona en favor dels refugiats.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++Confirmació assistència::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formseientsolidari.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();