El paper dels blaugranes en els primers partits internacionals

Els sis espanyols, Arda Turan i Vermaelen van imposar-se en els respectius partits, mentre que Mascherano, Neymar Jr. i Alves van empatar a l’Argentina-Brasil

A continuació repassem el paper dels internacionals blaugrana en els partits internacionals disputats aquesta setmana:

Gerard Piqué
El central blaugrana va participar en la primera ocasió bona de gol de la selecció espanyola davant Anglaterra. També va tallar una ocasió de perill dels anglesos i va disposar d’una ocasió que va sortir pel pal dret de Hart després que Carrick desviés el seu xut.

Sergio Busquets
El migcampista va demostrar una vegada més la seva importància i presència al mig del camp i va estar a punt de marcar al minut 23 després d’engaltar una volea en un córner. El blaugrana va ser substituït per Koke en el darrer quart d’hora del partit.

Andrés Iniesta

El jugador manxec va ser un dels jugadors més destacats de la primera meitat i per ell van passar les jugades de més perill de la selecció espanyola. També va fer grans passades als davanters que no van acabar en gol.

Jordi Alba
El de l’Hospitalet va ser una de les armes en les quals es van basar els de Del Bosque per generar perill en atac. Un dels homes destacats del partit i que es va saber associar amb Nolito a la segona meitat.

Marc Bartra
Partit molt complet del central del Barça, que es va compenetrar amb Piqué per generar una parella segura i efectiva al darrere. Bartra es va mostrar segur i cada vegada més assentat en el sistema de joc de la selecció.

Arda Turan
El blaugrana va disputar els 90 minuts i va ser clau en la victòria de Turquia davant Qatar per 1 gol a 2. Turan va marcar el gol de l’empat després que Qatar s’hagués avançat primer i seva va ser l’assistència, en un centre per la banda dreta, del definitiu 1-2.

Thomas Vermaelen
El central belga no va disputar cap minut en la victòria de Bèlgica davant Itàlia per 3 gols a 1 en el partit disputat a Brussel·les.

Neymar Jr.
El crac brasiler no va poder mostrar tot el seu talent davant d’un partit complicat contra l'Argentina en què va disposar de dos xuts però sense gaire perill destacat, excepte una rematada al minut 53 en què va aprofitar una recuperació de Filipe Luis que va marxar per ben poc.

Dani Alves
El lateral blaugrana va fer una centrada que originaria l’empat del Brasil davant l'Argentina. La rematada de Douglas Costa la va aturar el porter i Lucas Lima va aprofitar el refús per marcar.

Javier Mascherano
Per l’argentí van passar les pilotes que iniciaven les contres dels davanters celestes, que, tot i disposar de diverses ocasions de gol, no van poder endur-se els tres punts davant Brasil. Mascherano va disputar els 90 minuts i va rebre una targeta groga.

Claudio Bravo

El porter xilè va disputar els 90 minuts del partit que la selecció xilena va empatar contra Colòmbia (1-1) en la tercera jornada de la fase de classificació per al Mundial 2018. Bravo va ser decisiu amb les seves aturades i va evitar la derrota.

Munir
El davanter blaugrana va entrar al camp al minut 73 substituint Williams en la golejada de la selecció espanyola Sub-21 per 5 gols a 0 davant Geòrgia. Amb aquesta victòria els jugadors de Celades es mantenen invictes a la fase de classificació per a l’Eurocopa del 2017.