fcb.portal.reset.password

El FC Barcelona vestirà a la temporada 2016/17 un nou equipament de Nike en què es mostren les clàssiques franges amples verticals del Club i s’alternen els tradicionals colors vermell i blau del FC Barcelona amb uns matisos més clars de les mateixes tonalitats. Les franges tonals són més primes, un detall que també s’inspira en el model utilitzat pel Club durant la temporada 1991/92, l’any de la primera Copa d’Europa a Wembley, i es van estrenyent a mesura que s’apropen a la vora.

A les mànigues i les espatlles s’ha incorporat un lleuger teixit rivetat que contrasta amb la resta de la peça i deixa entreveure unes franges de color blau marí i d’un intens blau cobalt.

La nova samarreta s’ha posat a la venda aquest mateix dilluns 30 de maig a Nike.com/fcb, FCBotigues i distribuïdors oficials.

Detalls de Wembley

A l’interior i l’exterior de la samarreta hi trobem algunes referències a l’orgull del Club. Al revers del coll hi podem veure la paraula “Barça” al costat d’una petita ‘senyera’, que els aficionats del FC Barcelona van reproduir el 20 de maig del 1992 a les grades de Wembley amb unes grans cartolines grogues i vermelles. Les paraules “Un Crit’” i “Valent” adornen la part interior dels punys dret i esquerre, respectivament. La frase apareix en l’himne oficial del Club, mentre que la tipografia dels noms i números dels jugadors s’inspira en les corbes de l’emblemàtica arquitectura de la ciutat.

Els laterals de l’equipació mostren una franja de color vermell que s’estén al llarg de la samarreta i dels clàssics pantalons curts de color blau del FC Barcelona. La franja s’expandeix amb els moviments del jugador, ofereix una major ventilació i deixa entreveure uns cridaners centelleigs de color blau.

Les noves mitges de la primera equipació són blaves i presenten un distintiu estampat lineal de color vermell al panxell de la cama. L’equipació també inclou un parell alternatiu de mitges vermelles amb un estampat lineal de color blau al panxell de la cama.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();