El millor atac contra la millor defensa local

El millor atac contra la millor defensa local

El València només ha rebut dos gols a casa aquesta temporada a la Lliga i són l’equip local menys golejat

[[DES_1]] El FC Barcelona visitarà aquest dissabte un dels estadis més complicats de la Primera Divisió: Mestalla. I és que la visita al camp del València sempre ha estat un d’aquells enfrontaments complicats històricament. Així ho indiquen els números. Tot i que els culers no perden a terres valencianes des de la temporada 2006/07, el cert és que els resultats dels últims sis anys han estat ajustats, amb tres victòries, de les quals dues per la mínima (2-3, 0-1), i tres empats (2-2, 0-0 i 2-2).  

Però si el duel contra el València a domicili ja implica l’etiqueta de partit gran, encara més quan analitzem els números d’aquesta temporada a casa. I és que les xifres del València com a local aquest curs són molt bones i ha aconseguit fer del seu feu un fortí, ja que encara cap equip ha aconseguit sumar-hi els tres punts. Tres victòries i tres empats en són el balanç, i només ha concedit dos gols en contra.

Al davant, però, tindrà el Barça, que arriba al duel en un excel·lent estat de forma després d’encadenar set victòries consecutives –sis de les quals amb golejada– i amb un bagatge golejador espectacular, amb 26 gols en els últims sis partits. A més, els blaugranes són l’equip més golejador de Primera Divisió, amb 33 dianes. Així doncs, el duel d’aquest dissabte a Mestalla augura una batalla dura entre l’equip amb el millor atac contra la millor defensa local.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut