fcb.portal.reset.password

Javier Mascherano en el partit contra l'Eibar / MIGUEL RUIZ - FCB

El vicepresident de l’Àrea Esportiva, Jordi Mestre, ha anunciat aquest dilluns que el Club recorrerà la sanció a Mascherano per l’expulsió del partit contra l’Eibar. “Encara no tenim la sanció formal, però hem preguntat al jugador sobre els fets i ens ha explicat que va manifestar una expressió més de ràbia i que no va tenir intenció d’insultar”. Per Mestre, “és la nostra obligació tant legal com moral presentar aquest recurs per defensar el jugador”.

Per la seva banda, el director d'Esports Professionals, Albert Soler, ha afegit que “hi ha diferència entre el que va dir realment i el que s’expressa a l’acta”. En el partit d’aquest diumenge contra l’Eibar, el central argentí del primer equip, Javier Mascherano, va ser expulsat en el minut 83 per l’àrbitre Del Cerro Grande.


El FC Barcelona recorrerà la sanció a... by fcbarcelona

Citat per l'Argentina

Javier Mascherano ha estat convocat per Gerardo Martino, seleccionador argentí, per als partits del 12 i 17 de novembre contra el Brasil i Colòmbia, respectivament, de classificació per al Mundial 2018. A la llista no hi és Leo Messi, absent per lesió.

Tornar a dalt