fcb.portal.reset.password

Els Globe Soccer Awards seran lliurats aquest diumenge a Dubai / GLOBESOCCER

El president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu i el jugador Leo Messi, així com el directiu Javier Bordas, assistiran aquest diumenge en representació del Club a la que és la sisena edició dels Globe Soccer Awards, que tindran lloc a Dubai, i que reconeixen els protagonistes més destacats del món del futbol durant l’any 2015.

Prèviament, Josep Maria Bartomeu participarà en la jornada inaugural de la 10th Dubai International Sports Conference, en què se citen destacats representants del futbol mundial. El president blaugrana compartirà la sessió que duu per nom Football’s future challenges (Reptes per al futur del futbol) amb el secretari general de la UEFA, Gianni Infantino, i amb el president de l’ECA, l’Associació Europea de Clubs de Futbol, Karl-Heinz Rummenigge.

Al vespre, i durant el transcurs d’un sopar de gala, es donaran a conèixer els diferents guanyadors. El FC Barcelona aspira, entre altres categories, al premi al Millor Club i al Millor Jugador de l’any 2015. El Club ja va ser distingit com el millor del 2011.

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();