fcb.portal.reset.password

Els nous badges que lluirà el Barça a la samarreta en els partits de Champions / FOTOMUNTATGE FCB

Les samarretes del primer equip que aquests dies es venen a l’FCBotiga compten amb uns detalls molt significatius. I és que la samarreta del Barça per a la Champions League 2015/16 tindrà algunes novetats molt importants que els milers de fans d’arreu del món podran gaudir. Després d’aixecar la Lliga de Campions a l’Olympiastadion de Berlín el 6 de juny passat, dues insígnies a la samarreta acreditaran el FC Barcelona com a actual campió de la competició. La primera insígnia el distingeix com a campió, amb el logotip de la Copa d’Europa i un 2015 al centre que anirà a la màniga dreta.

La gran novetat, però, serà a la màniga esquerra. I és que el Barça, a Berlín, va aixecar la cinquena Copa d’Europa de la seva història, que s’afegia a les del 1992, 2006, 2009 i 2011. Aquesta fita, a banda de permetre tenir el trofeu de la Lliga de Campions en propietat, farà que el Barça llueixi a la seva samarreta la insígnia que distingeix aquells equips amb cinc trofeus de la màxima competició europea, el Badge of Honour. És un logotip gris amb la imatge de l’‘orelluda’ i un ‘5’ al centre. D’aquesta manera, s’uneix al Reial Madrid, el Bayern de Munic, el Milan, el Liverpool i l'Ajax, clubs que ja el lluïen.

A més d’aquests dos badges, el Barça seguirà lluint el logotip de ‘Respect’, com ho fa des de fa diverses temporades dins de la campanya de la UEFA de suport i compromís amb el respecte pels valors. Aquest acompanyarà el badges de les 5 Champions League, just a sota, a la màniga esquerra.

Després de les primeres hores amb la samarreta i els nous badges disponibles a l’FCBotiga, els visitants del Camp Nou ja llueixen el nou model de les equipacions del FC Barcelona. El nou aspecte de la samarreta blaugrana ha tingut molt èxit entre els culers que s’han apropat a les instal·lacions del Club.


Insignias on the shirt for the Champions by fcbarcelona
Tornar a dalt