fcb.portal.reset.password

Bartra, Masip i Piqué, en arribar a Los Angeles / MIGUEL RUIZ - FCB

Passades les 14 h (hora local; 23h a Catalunya), el Barça ha aterrat a l'aeroport de Los Angeles després de 12 hores de vol directe des de Barcelona. L'expedició blaugrana formada per un total de 105 persones, que havia sortit a les 11 del matí de l'aeroport del Prat, dóna així el tret de sortida a la gira americana de pretemporada, després d'una setmana d'entrenaments a la Ciutat Esportiva. Los Angeles, que ha rebut el FC Barcelona amb el cel ennuvolat però amb altes temperatures, serà la primera de tres ciutats que visitarà l'equip durant la gira.

Un cop arribat als Estats Units, l’equip s’instal·larà a l’Hotel Ritz-Carlton de Marina del Rey i començarà l’activitat. Havent-se instal·lat, Luis Enrique i Andrés Iniesta faran la primera roda de premsa de la gira al mateix hotel, i tot seguit hi haurà el primer entrenament a l’StubHub Center de Carson.

Cal recordar que Luis Enrique i el seu cos tècnic han citat un total de 24 futbolistes per iniciar la gira. Són els 23 que s’han entrenat durant la primera setmana de pretemporada –amb tres jugadors del filial–, a més de Ter Stegen, que s’ha incorporat al grup. Durant l’estada a terres nord-americanes, la resta de jugadors que esgoten el final de les vacances s’aniran afegint a l’equip. Durant deu dies, l’equip visitarà Los Angeles, San Francisco i Washington per disputar tres partits contra el LA Galaxy, el Manchester United i el Chelsea, abans de tornar a Barcelona.

Aquest és el programa d’activitats complet del FC Barcelona durant la gira.

[[BOTOVERMELL::Contingut especial++GIRA 2015::http://www.fcbarcelona.cat/especial-gira-americana-2015-16::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt