fcb.portal.reset.password

 

Els socis i sòcies del FC Barcelona podran omplir el formulari d’inscripció per a la sol·licitud d’entrades per al partit d’anada de la Supercopa d’Espanya a San Mamés a partir del dilluns 3 d’agost. El procés estarà obert fins el dimarts 4 d’agost.

El duel contra l’Athletic Club es jugarà el divendres 14 d’agost (22.00 hores) i el procés de sol·licitud és exclusiu per als socis del Club. El formulari estarà disponible a la web del Club, www.fcbarcelona.cat.

575 entrades

Per aquest duel, el FC Barcelona disposa d’un total de 575 entrades a la venda. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (391) i les penyes (98). La resta d’entrades (86) es destinaran a compromisos del Club.

El preu de les entrades és de 45 i 50 euros. En cas d’haver-hi més sol·licituds que entrades, el possible sorteig es realitzaria el 6 d’agost. El cobrament i la comunicació es faria el 6 i 7 d’agost i la recollida d’entrades els dies 10, 11 i 12 d’agost.  Es cobrarà una reserva de 45 euros a les persones amb entrada i, quan es faci la recollida, s’haurà de triar la zona de l’estadi i, si s’escau, abonar la diferència.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++ANADA SUPERCOPA D'ESPANYA::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formsupercopaespanya2015.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();