fcb.portal.reset.password

V Diada del Soci Solidari

La cinquena edició de la Diada del Soci Solidari se celebrarà el dia 2 de desembre (20 h), coincidint amb el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei davant el FC Villanovense, i presentarà una variant important en el procediment per afavorir al màxim la distribució d’entrades entre aquelles entitats col·laboradores beneficiàries de la iniciativa.

La novetat d’aquesta edició és l’alliberament inicial de tot l’aforament de l’Estadi, i té com a principal objectiu poder fer el repartiment de les localitats a les entitats col·laboradores amb més temps d’antelació que altres temporades per afavorir al màxim l’assistència i, al mateix temps, aconseguir que hi hagi més gent al Camp Nou per donar suport a l’equip.

Recordem que la Diada del Soci Solidari pretén que persones de diferents col·lectius (ONGs, escoles, associacions, entitats i institucions d’acció social) puguin gaudir de l’experiència de veure un partit en directe al Camp Nou. A més, en aquesta edició s’hi sumarà la Creu Roja, entitat beneficiària de la campanya ‘Tant se val d’on venim’ de la Fundació FC Barcelona a favor dels refugiats arribats a Europa.

Garantit el dret dels abonats a assistir-hi

El Club garanteix el dret dels abonats que desitgin utilitzar el seu seient. En aquest sentit, tot l’aforament quedarà alliberat automàticament perquè el Club pugui disposar de les entrades i repartir-les amb la màxima antelació possible. Tot i així, els abonats que vulguin assistir al partit podran fer-ho sempre que així ho comuniquin al Club omplint un formulari que estarà a disposició dels socis abonats al lloc web del Club durant un període comprès entre el 30 d’octubre i el 8 de novembre.

Un cop confirmada la voluntat d’assistència per part del soci abonat, s’activarà el codi QR de l’abonament i es podrà accedir amb normalitat pels torns de l’Estadi.

En el cas que un abonat no hagi omplert el formulari dins del termini fixat o el mateix dia del partit vulgui entrar amb el seu abonament, el Club posarà a la seva disposició invitacions perquè puguin accedir al Camp Nou, encara que no es garanteix que puguin ocupar els seus seients habituals.

Considerant la baixa assistència d’abonats a aquests partits de la ronda inicial de la Copa del Rei (4.744 abonats contra l’Osca la temporada passada i 7.393 l’anterior contra el Cartagena), el Club ha buscat la manera d’arribar a més persones anticipant el moment de l’alliberament de les localitats. Així, aquesta temporada, transcorregut el període de confirmació dels abonats i un cop concretat el nombre dels que desitgin assistir al partit (a partir del 8 de novembre), el Club estarà en disposició d’imprimir les invitacions solidàries i iniciar-ne la distribució entre les entitats beneficiàries.

Per a aquest partit es mantindran els Passaports Infantils i Sèniors i els passis habituals.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++Confirmació assistència::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formseientsolidari.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

La cinquena edició

La primera edició de la Diada del Soci Solidari es va celebrar la temporada 2011/12, coincidint amb el partit de setzens de final de la Copa del Rei entre el primer equip de futbol i el CE L’Hospitalet. Aquell dia més de 33.000 aficionats van poder gaudir del partit de manera gratuïta gràcies a la generositat dels socis. Des d’aleshores, cada any, coincidint amb la tornada dels setzens de final de la Copa, el Club organitza aquesta acció social.

El curs següent, el 2012/13, un total de 57.655 persones van acudir al Camp Nou a veure el partit contra l’Alabès, i hi van accedir amb 40.220 entrades provinents del Seient Lliure solidari i localitats lliures del Club. La temporada 2013/14 el partit entre el Barça i el FC Cartagena va reunir 47.280 espectadors a les grades de l’Estadi, 33.125 dels quals es van beneficiar de les entrades provinents de l’alliberació solidària dels socis abonats. En l’última edició de la Diada del Soci Solidari, la temporada 2014/15, 44.884 persones es van aplegar al Camp Nou per presenciar el partit de Copa contra l’Osca.

El Club emet aquesta Nota Informativa amb la finalitat d’informar d’aquesta cinquena edició de la Diada del Soci Solidari als seus socis i abonats i agrair-los des d’aquest moment la seva participació en aquesta iniciativa, adreçada a repartir il·lusió entre els aficionats barcelonistes.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();